writing-img

pravica do plačila prispevkov

clock-img

25.03.2008, 12:08

clock-img

sreča212

pencil-img

11

ali mi lahko kdo pove, kako gredo zadeve glede dela s krajšim delovnim časom zaradi starševstva. Moja punčka je začela z vrtcom in ker oba z možem delava v pisarni 8 ur, sva malo razmislila in bi jaz vzela 6 urni delavnik. Toda zaradi finančnih "problemov" me pa vseeno zanima, koliko manj dejansko dobiš denarja oz. koga poklicati da izvem natančnejše podatke o finančnih zadevah. 
hvala

clock-img

25.03.2008, 13:05

clock-img

ona

pencil-img

3685

Pa,če bi si sama tukaj provala izračunat:  http://www.racunovodja.com/izracuni/opa_0.4/opa.asp
Pa si magari daj v izračun cel znesek plače,ki ga imaš za 8 ur in si magari končni znesek razdeliš na pol in malo večuser posted image
ne vem,samo ugibam,nekaj provaj skombinirat!
Drugače pa je najbolje,da povprašaš v računovodstvu kolk bi dobila plače za 6 ur!user posted image

clock-img

27.03.2008, 20:39

clock-img

sreca212

pencil-img

37

hvala. ja, sem se pozanimala in ti csd plača razliko do 8 ur/dan prispevke (npr. za 2 uri) od minimalne bruto plače ne pa razliko za dejanske plače. škoda :(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem