writing-img

pravilno ležanje široko povitih

clock-img

05.04.2009, 14:48

clock-img

PetraSkok

pencil-img

202

tiste, ki široko povijate svoje otroke, kako jih daste pravilno ležati (zaradi hrbtenice)? Daste kaksen mini poustercek ali plenicko ali karkoli da nekak zravnate, zato da glavica ne visi doli, ali dvignete celoten jogi v zgornjem delu kjer je glava ali kako pač? Ne vem, kako bi bilo najboljše (zaradi hrbtenice - da bo lega čimbolj pravilna).

clock-img

05.04.2009, 14:54

clock-img

ada2

pencil-img

7402

po moje je najbolje dvignit celoten jogi pri vzglavju. jaz sem pri vseh imela dvignjeno vzglavje, četudi nisem rabila široko povijat. pod jogi sem dala zloženo večjo brisačo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.04.2009, 17:13

clock-img

porednica22

pencil-img

58

naša je najraje spala na boku pa smo ji zavili v rolo eno pleničko in ji podložili od tilnika do do ritke...in je spala tako...to nam je svetovala tudi babica.. :) lp

porednica

clock-img

05.04.2009, 21:28

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

našo user posted image smo na široko povijali 3 mesece, pol je blo pa OK. sem pa pod noge posteljice na eni strani (pri glavici) podstavla knjige, da je blo vzglavje dvignjeno za pribl 5 cm! spat sem jo vedno dajala na bok (izmenično levega in desnega), jo zadaj založila, pod zgornjo nogico pa zvila pleničko, brisačo..., da ji ni kar tako visela

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

05.04.2009, 23:23

clock-img

dejzi

pencil-img

392

Pod jogi smo dali deko. Drugega nič.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem