writing-img

pravljice.....

clock-img

17.07.2007, 13:30

clock-img

sju

pencil-img

176

kdaj ste svojim dojenčkom začele brati pravljice???

:)

clock-img

17.07.2007, 14:32

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Moja kolegica svojemu sedaj šestmesečniku baje že dva meseca bere pravljice preden  zaspi. Baje, da pomaga in da mali ful posluša. Bi trebalo poskusit... 

clock-img

17.07.2007, 17:31

clock-img

Anonimen

tudi mi jih beremo od vsega začetka...sicer nikoli ne pridemo do konca, ampak kljub temu...sedaj pri devetih mesecih ima zelooooo rad knjigice in pa seveda - NOdi je zakon...

clock-img

17.07.2007, 21:42

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Jaz ji tudi berem že od začetka saj sem sama bila knjižni molj. Zaenkrat berem Indijske pripovedke in Kitajske pravljice ter basni.

clock-img

17.07.2007, 22:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz ji tudi berem že od začetka z občasnimi premori user posted image  Vendar ne pred spanjem, ker jo branje čisto naspidira in je kar malo evforična user posted image  user posted image  

clock-img

18.07.2007, 00:50

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Jaz ji tudi berem že od začetka z občasnimi premori user posted image  Vendar ne pred spanjem, ker jo branje čisto naspidira in je kar malo evforična user posted image  user posted image  

Pri nas je isto, pa vse knjige bi potrgal, ker je trenutno v razbojniški faziuser posted image . Najraje ma tisto plastično v vodi

clock-img

18.07.2007, 11:56

clock-img

ajja

pencil-img

513

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Pri nas je isto, pa vse knjige bi potrgal, ker je trenutno v razbojniški faziuser posted image . Najraje ma tisto plastično v vodi

Isto kot pri nas. So mu pa strašno všeč tudi knjige, ki oddajajo kakršnekoli zvoke.

clock-img

18.07.2007, 15:35

clock-img

*sonchek*

pencil-img

1090

Že od vsega začetka. Čeprav ne ve, kaj mu berem, me posluša in se umiri ter zaspi. Sama sem pravi knjižni molj, imam poseben odnos do knjig in literature in tako nameravam vzgojiti tudi svojega sina.

clock-img

18.07.2007, 18:03

clock-img

crci06

pencil-img

1854

Jaz sem mu pa šele zdaj dobro začela brati pravljice za lahko noč.
Prej smo pa vedno prebirali tiste iz revije mama ali pa sem mu "brala" plastično knjigico za v vodo.
To zna tudi sam že skoraj na pamet user posted image  
Skratka, zdaj, od cca njegovega pol leta naprej mu pa precej redno  berem.

[/quote] Pri nas je isto, pa vse knjige bi potrgal, ker je trenutno v razbojniški faziuser posted image [/quote]

kaj praviš, kolikokrat bomo tekom odraščanja še ponovili ta stavek?
user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2007, 20:54

clock-img

frufru

pencil-img

2857

IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Jaz sem mu pa šele zdaj dobro začela brati pravljice za lahko noč.
Prej smo pa vedno prebirali tiste iz revije mama ali pa sem mu "brala" plastično knjigico za v vodo.
To zna tudi sam že skoraj na pamet user posted image  
Skratka, zdaj, od cca njegovega pol leta naprej mu pa precej redno  berem.

IZVIRNO SPOROČILO: frufru
Pri nas je isto, pa vse knjige bi potrgal, ker je trenutno v razbojniški faziuser posted image

kaj praviš, kolikokrat bomo tekom odraščanja še ponovili ta stavek?
user posted image user posted image user posted image

če je kolčkaj po men velikokrat

clock-img

18.07.2007, 21:00

clock-img

crci06

pencil-img

1854

No,spomni se takrat na RR in pa da nas je več takih user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa brat pravljico: prav v užitek mi je, ko vem, da pravljico poznam ampak sem že pozabila kako točno gre in zdaj otrok vmes zaspi, jaz si jo pa preberem do konca.

Edino ne moremo se odločit, pri kakšni svetlobi se bere: medla za zaspat ali pa dobra, za branje?

clock-img

19.07.2007, 11:28

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Jaz sem začela pri dveh mesecih in pol, ko so pojenjali krčki, prej se nič ni dalouser posted image , zdaj ji berem vsak dan okol 13.00 ure, ko greva v spalnico na daljše spanje in počitek, sploh zdaj ko je taka vročina, si še jaz malo odpočijem. Pojem ji tudi pesmice iz knjige Mjhna sem bila.Zvečer pa mi ne beremo za enkrat še ne.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem