writing-img

praznovanje prvega RD

clock-img

06.04.2006, 19:22

clock-img

SU

pencil-img

919

Lepo pozdravljene!
Drugi teden ima naš fantek ŽE prvi rojstni dan!!! Pustimo to, da kar ne morem verjeti, da ŽE 1 letouser posted image ... Zanima me kako ste/boste ve oziroma kako bodo vaši malčki praznovali prvi/drugi RD??? Z možekom kolebava med praznovanjem za familijo in praznovanjem za "prijatelje" oz. za kolege z otročki, ki so cca. toliko stari kot naš Maj... Jaz se bolj nagibam k slednji možnosti, s tem, da seveda stare starše povabimo na en "kratek" klepet, prigrizek, ... Itak bodo pa sami tudi prišli čestitat... Se mi zdi, da če pride "žlj" ljudi ( pol familije ), da potem otroček nima nič od tega, "stari" ga pa žurajo. Malček mora itak kmalu spat...user posted image  Kakšno "prakso" imate vi?? LP, Saša

clock-img

06.04.2006, 19:33

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Tudi mi bomo v kratkem praznovali 1. RD.user posted image Povabili bomo tako stare starše kot tudi nekaj prijateljev z otroki, ampak ločeno. Mislim, da mora biti vsakega malo...malo družinskega vzdušja in malo norenja s prijatelji.user posted image Lepo praznujte! T.

clock-img

06.04.2006, 20:33

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mi smo za 1. roj. dan imeli piknik + torto za familijo. Za raznorazne prijateljčke mi je to mal hitro, ker malemu itak ni nič jasno. To ga bo še vse počakalo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

06.04.2006, 20:58

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Midva sva za 1. rojstni dan naredila torto za hčerkico, pa obe babici in oba dedka so prišli. Ful balončkov in je bilo res posrečeno.
Potem pa sva za prijatelje naredila celo štalo, pa mali itak ni bilo nič jasno, je pol žura prespala, tak da mislim, da za prvi rojstni dan ni treba pretiravat.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

07.04.2006, 06:39

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Mi smo naredili tako: en dan smo imeli praznovanje z njenimi prijateljčki v "zakupljenem" otroškem prostoru, kjer so otročki uživali 100 na uro.
Drugi dan sva pa doma naredila kosilo za domače (dedki, babice).

clock-img

07.04.2006, 11:30

clock-img

total

pencil-img

4453

Imeli smo vrtno zabavo za ta najdražje res lepo in nepozabno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

07.04.2006, 13:50

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Mi smo imeli eno skupno zabavo doma, za nonote in none, prijatelje z otroki, žlahta pa samo tista, ki jim naš sonček nekaj pomeni.
Sva razmišljala, da bi najela en prostor in povabila vso žlahto, ma komu na čast. user posted image Če so prišli samo zraven, ko se je rodil in pol niti ne vprašajo kako je z njim.

clock-img

09.04.2006, 19:10

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Mi bomo praznovali 1. RD junija in takrat se bo na veliko roštiljalo - bo puno kuča familije user posted image  Anej je prvi vnuk bo moji in moževi strani tak, da se babice in dedki mislijo na veliko ven vrčt user posted image  Torto bom pa jaz pekla... (meni najboljše grata user posted image )

clock-img

10.04.2006, 14:34

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz tudi študiram...verjetno bomo za 1.rd samo domači in tisti res najbližji prijatelji z otroki...smo pa tudi poletni, tako da na veliko roštiljamo ipd. ...ne vem, možno tudi, da bo sobota prijateljska, nedelja pa familijska user posted image

bobek! julijke pa itak nekaj za naše skup spravimo a ne user posted image  če ne drugega se dobimo 1 sončen dan v parku, pa deke po tleh in fotoaparati, pa kakšna torta ala bobek user posted image  a???

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem