writing-img

preživnina

clock-img

12.03.2010, 15:43

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

zanima me naslednje:
mati je dogovorjena z ocetom otroka glede placevanja prezivnine in ni nobenih tezav okol tega-je visina prezivnine kje na ocetovi placilni listi (al kjerkoli drugje) prikazana kot njegov redni mesecni odhodek?!
konkretno: se lahko kako zatakne, ce zeli oce najeti kredit (da bi mu visina prezivnine znizevala kreditno sposobnost)?! 

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

12.03.2010, 21:34

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

čist odvisno kako imata dogovorjeno,če se plačuje kar direkt od plače pol je na plačilni če pa nakazuje sam pol pa ne.

clock-img

29.03.2010, 03:07

clock-img

Lajči

pencil-img

272

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

zanima me naslednje:
mati je dogovorjena z ocetom otroka glede placevanja prezivnine in ni nobenih tezav okol tega-je visina prezivnine kje na ocetovi placilni listi (al kjerkoli drugje) prikazana kot njegov redni mesecni odhodek?!
konkretno: se lahko kako zatakne, ce zeli oce najeti kredit (da bi mu visina prezivnine znizevala kreditno sposobnost)?! 

Menim, da če bi želel najeti kredit in bi bilo na plačilni vidno, da se mu trga, potem je od tega tudi odvisno, koliko mu ostane še kreditne sposobnosti. Pri kreditih itak zahtevajo vse živo, tako da, verjetno ne bi ušel, razen, če plačuje na roko, kjer ni nikjer nič vidno (ne na plačilni, ne na trajniku - izpisek).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem