writing-img

pred izostankom -, 1. dan izostanka pa +?

clock-img

13.11.2009, 22:25

clock-img

cat

pencil-img

196

Ali se je kateri zgodilo, da je test (FS duo,BC mini in check it) ene 4 dni pred predvideno M pokazal odločen -user posted image  oz. samo eno črtico, potem pa ji je na 1.dan izostanka M (če je bila sevedauser posted image ) pokazal lep + oz. dve črtici?
Sej vem, da se o tem veliko piše, ampak vseeno če se je keri kej podobnega zgodilo, bi bila zelo vesela odgovorov!
Sem v tej situaciji, ko mi test kaže negativno, vendar pa se mi zdi, da če bi bila že noseča (4 dni pred predvideno M), bi se vsaj obris druge črtice videluser posted image , ali pač ne??

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.11.2009 9:46:29 >

clock-img

13.11.2009, 22:27

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Glede na to ,da so vsi trije testi med bolj občutljivimi,bi verjetno že kaj pokazalo.....počakaj še tri dni in ponovi...ti pa želim en debel +

clock-img

15.11.2009, 11:32

clock-img

Rikooo

pencil-img

3

Četudi so testi med občutljivimi, je še vedno možnost da si zanosila kasneje in je zato test negativen. Naredi test 1 dan po NE pričakovani user posted image  Takrat bo šele pravilen rezultat. Jaz bi na tvojem mestu takrat naredila Clear blue test. Meni je clear blue 1 dan po pričakovani user posted image  pokazal lep plusek.
Držim pesti!

clock-img

15.11.2009, 11:40

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Možno je, ker raven nosečniškega hormona iz dneva v dan narašča. Rezultati testov niso zanesljivi pred izostankov M - lahko sicer tudi že kaj pokažejo, ampak najbolj zanesljivo je PO izostanku M.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem