writing-img

predlog za ukinitev preživnine

clock-img

05.11.2007, 08:49

clock-img

aisha

pencil-img

37

živijo!
ali ga je mogoče katera že pisala in bi mi lahko povedala kako naj bi izgledal, ali pa bi mi ga poslala na zasebno pošto.

prosim lepo za odgovore in hvala!

clock-img

05.11.2007, 12:47

clock-img

petrc@

pencil-img

68

a to moraš napisat,če ne boš več mati samohranilka,oz boš s partnerjem ki ti je plačeval preživnino sedaj živela skupaj???
Ker nekaj takega bo pri meni,pa me tud zanima postopek?!

Hvala

clock-img

05.11.2007, 23:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petrc@
a to moraš napisat,če ne boš več mati samohranilka,oz boš s partnerjem ki ti je plačeval preživnino sedaj živela skupaj???

Dovolj je, da overita izjavo o izvenzakonski skupnosti in fotokopijo pošljeta na tisto sodišče (skupaj s pisno razlago, napisano "prosto po Prešernu"), ki je določilo preživnino.

clock-img

06.11.2007, 10:32

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

IZVIRNO SPOROČILO: petrc@

Dovolj je, da overita izjavo o izvenzakonski skupnosti in fotokopijo pošljeta na tisto sodišče (skupaj s pisno razlago, napisano "prosto po Prešernu"), ki je določilo preživnino.

Hm, to sem jaz naredila po poroki (z original duplikatom o zakonski zvezi) pa verjameš ali ne po 2 mesecih ni o ničemer ne duha ne sluhauser posted image . Verjetno je potrebno nesti na vložišče in plačati koleke.user posted image

clock-img

06.11.2007, 23:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****
Verjetno je potrebno nesti na vložišče in plačati koleke.user posted image

Bi znalo biti, ni pa nujno. Saj ti zaračunajo potem, ko se naslikaš na obravnavi (ena je zagotovo). user posted image

clock-img

07.11.2007, 14:03

clock-img

petrc@

pencil-img

68

jaz sem se na družinskem sodišču pozanimala kako stvar poteka,in sicer:
morata napista sporazumni predlog oza ukinitev preživnine,navest po kateri odločbi,priložit roj.l.otroka,navest razlog ,oba se morata podpisat,plačat sodno takso cca.8 eur,in nest na vložošče na sodišče.Nato sta oba vabljena na sodišče,...Nato oba dobita pravnomočno odločbo o prekinitvi preživnine.Brez tega ni NIČ.Še vedno si smatrana kot mati samohranilka,in da mora oče otroka plačevati preživnino
Cela procedura,..

Upam da sem kaj pomagala,
Pozdrav,Petra

clock-img

20.11.2008, 10:02

clock-img

spps

pencil-img

14046

Jaz sem pred enim mesecem poslala predlog za ukinitev preživnine(s kopijo položnice o plačani sodni taksi),pa me zanima kako dolgo to traja,da ti predlog odobrijo?

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem