cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

predlogi za roj dan

clock-img

16.06.2008, 11:08

clock-img

krnekixxx

pencil-img

15

Moj lubi ima kmalu rojstni dan in res mu ne bi nč kupila ampak bi ga nekam peljala... Ne vem karkoli, sam da je romantično, da neki doživi.
Imate kakšne predloge?
Kaj pa vi date dragim za rojstni dan??

clock-img

16.06.2008, 11:13

clock-img

facka

pencil-img

789

polet z balonom, rafting po Soči, odvisno tudi kolko denarja si pripravljena odštet. mogoče pa tole

http://www.nebesa.si/

clock-img

16.06.2008, 11:13

clock-img

Mandek

pencil-img

455

Mi2 sva imela lani nepozaben vikend v Olimju. Sobico v zasebnem apartmaju, bazenčke, kopel v dvoje (mamljivo, mi grejo še kr dlake pokonciuser posted image ), večerjo s šampanjcem...uživanje na maksimum. To so bili moji najlepši trije dnevi, njegovi pa tudi. Komaj čakava, da ponoviva.
Mogoče kaj v tem smislu, če ne želiš kupovati daril? No, je pa precej drago...

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

16.06.2008, 11:16

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Mi2 sva imela lani nepozaben vikend v Olimju. Sobico v zasebnem apartmaju, bazenčke, kopel v dvoje (mamljivo, mi grejo še kr dlake pokonciuser posted image ), večerjo s šampanjcem...uživanje na maksimum. To so bili moji najlepši trije dnevi, njegovi pa tudi. Komaj čakava, da ponoviva.
Mogoče kaj v tem smislu, če ne želiš kupovati daril? No, je pa precej drago...

Nekaj podobnega sva si privoščila midva letos. Res nepozabno. Kmalu se vračava tja. user posted image

Vedno ti pa ostane kakšna dobra večerja, masaža, savna... V glavnem, razvajanje.user posted image

clock-img

16.06.2008, 11:39

clock-img

jer.za.

pencil-img

1782

http://www.harmonija.eu/

Tole je tudi noro, ena izmed kopeli za dve osebi. Midva sva se imela fenomenalno.

clock-img

16.06.2008, 16:59

clock-img

Anonimen

Še ena, mal drugačna ideja... pelji ga z ladijco na otok na Bledu.

clock-img

16.06.2008, 21:09

clock-img

krnekixxx

pencil-img

15

ja sam k nimam lih ful dnarja(do 200e je še eprejemljivo)... namest darila bi ga kao ugrabla in peljala nekam, kjer bi blo nepozabno pa četudi ne zelo razkošno...sam nimam idej kam pa kakuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem