writing-img

predpriprave

clock-img

05.01.2005, 10:11

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

Jaz sem zdaj na porodniški in s pravo manijo pripravljam stvari za novega člana. Pranje, likanje, pospravljanje, posteljica, potrebščine... samo še na to mislim in pišem na listke - kar nekaj jih je na hladilniku, kam grem kaj iskat, kaj rabim... po eni strani komaj čakam, po drugi pa naj nič ne prehiteva, da se v miru pripravim na prihod :duda:. Mož se mi smeji in v miru prenaša moje panične izpade, hvalabogu. Sicer pa mislim, da ima tudi on majhno predpripravljalno mrzlico ker kar z veseljem skače okoli po trgovinah z mojimi listki.

Lep pozdrav vsem :nosecka:, pa čimbolj uživajte.

ninatj36t

clock-img

05.01.2005, 10:28

clock-img

lidia

pencil-img

501

Ful lepo, kar uživajta v skupnih pripravah, pr nama sem najprej jaz "gnezdila", pol je pa prevzelo še možija, in se skupaj temu predajava...pa malo sanjariva, kako bo, ko bo mišek končno v posteljici, pa kdaj bodo izjeme, da se bo cartal pr nama v postli...

Lidia 39t5d
:modri:

clock-img

05.01.2005, 10:31

clock-img

SIJA

pencil-img

137

Lidia,
še mal pa bo.:bravo:9nebesa
Upam, da ne boš čakala čez rok, drugače pa vse naj.
LP

clock-img

05.01.2005, 10:49

clock-img

lidia

pencil-img

501

ja, tud jaz močno upam, mogoče se je moj mali namenil biti pravoslavno božično dete, he he... :kuza::kuza:

clock-img

05.01.2005, 11:28

clock-img

Anonimen

Joooooj, kako sem ti fovš. Uživajte!

clock-img

05.01.2005, 11:46

clock-img

mei

pencil-img

39

jaz bi tudi rada, pa moram še malo počakat

uživaj v tem svojem kaosu- saj smo ti mnogi fouš..

lp
mei

clock-img

05.01.2005, 18:09

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

lidia ti si že na koncu :kuza:. Želim ti vse naj naj pa čim prej naj se odloči za prihod na svet.
Tudi jaz komaj čakam.

ninatj36t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem