writing-img

predvajanje glasbe dojenčku

clock-img

28.12.2008, 21:29

clock-img

moyca

pencil-img

240

Pozdravljene:)

ali svojim user posted image  predvajate glasbo? Kakšno? Se odzivajo nanjo?
Koliko so pa stari?

Jaz moji mesec in pol stari deklici predvajam klasično glasbo-baje da si tudi tako razvija posluh...ker ne jaz ne moj fant nimava ravno veliko poshauser posted image user posted image

clock-img

28.12.2008, 22:38

clock-img

glen

pencil-img

1870

Jaz sem naši princeski že od rojstva dalje zvečer pred spanjem dala poslušati cd z otroškimi uspavankami katerega sem dobila v porodnišnici.Ampak zelo potiho in morem rečt, da ga še zdaj, pri dobrih 4 letih vsak večer pred spanjem posluša da zaspi.
Če gremo na dopust ni panike, zaspi tudi brez, ampak doma pa neuser posted image ,me kr spomne mami pesmice

clock-img

28.12.2008, 22:45

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz sem tamali od rojstva dalje dajala za poslušat pesmice za dojenčke od Raimonda Lapa. So take prav prirejene za dojenčke in se je odzivala za zvoke.

clock-img

29.12.2008, 07:07

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Moja dva sta tudi kar veliko poslušala glasbo. Pesmi za dojenčke, tudi kakšno klasično, veliko pa tudi drugo glasbo - kakšno bolj umirjeno.
Ko je bil čas za popoldanski spanec, smo prižgali glasbo in se zazibali (zaplesali) v spanec. Takrat smo poslušali kakno glasbo, ki je mamici bolj všeč, jasno umirjeno, da sta lahko zaspala.
Še zdaj (2,5 in 4 leta) pa jima vsak večer dam malo glasbe za dojenčke, ko smo v posteljah. Nas prav lepo umiri. 

clock-img

29.12.2008, 07:48

clock-img

blemma

pencil-img

250

Tudi jaz svoji hčerki vsak večer predvajam otroške uspavanke v instrumentalni izvedbi in zaspi kar kmalu, po kaki drugi pesmici. Ko se igrava, pa največkrat poslušava otroške pesmice, če le ne pozabim.

clock-img

29.12.2008, 09:50

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Moja 7m stara pa zaspi ob Klaidermanu, ji je ful všeč, meni pa tudi user posted image

clock-img

29.12.2008, 10:22

clock-img

clara23

pencil-img

889

jaz mojemu non stop vrtim glasbo..čez dan bolj klasično ali pa zbirko otroških pesmic, zvečer pa mu uspavanko zapojem (pika poka).user posted image Itak čez dan tudi pojeva, ampak zvečer je pa uspavanka obveznauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem