writing-img

pregled NS

clock-img

31.07.2006, 14:04

clock-img

r.c.

pencil-img

4

Pozdravljene!
Sem v 12. tednu in sem se naročila na NS v Mariboru pri dr. Pelkičevi. Mi lahko katera pove, kako dolgo traja pregled in kako izgleda.   

clock-img

31.07.2006, 14:43

clock-img

digi

pencil-img

986

Pelkičeva je full fajn, pregled traja cca. 15 min oziroma odvisno od tega koliko te kaj zanima.... meni je vse pokazala, pogledala, če se že vidi kaj bo itd. Slikice se je trudla naredit čimbolj lepe... V glavnem full vredu. Ja pa pri meni se je že videlo, da bo Timon.... Sedaj sem v 30. tednu in še je vedno Timon user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

01.08.2006, 13:32

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Tudi jaz sem bila z dr. Pelkičevo zadovoljna. je nama lepo vse razložila. Naredila dve slikici in posnela cel pregled na DVD.

clock-img

01.08.2006, 15:09

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Pregled traja od pri vsakem drugače, pri meni je trajal cca 20 minut in je prav super da lahko vidiš in zraven ti razloži kaj je kaj.

clock-img

03.08.2006, 15:29

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi ajz sem imela pregled NS pri Dr. Pelkičevi in ti lahko povem, da je enkratna. Res!Pri prvem otroku sem šla v Fontano in smo končali z pregledom v 10min. Sedaj pri drugem otrokču pa je bilo čisto drugače. Posveti se ti maksimalno, pregled traja tam do 30 min., pove ti tudi že spol, čeprav mi nismo imeli namena izvedeti, kaj bomo dobili... pa nas je prehitela... Toraj drži spol, ki ga pove!??? Zgodilo se je tudi, da nam ni vredu posnela DVD-R in sam tako lahko včeraj šla ponovno k njej, da sva posneli novi DVD-R, pa še ta naju je jezil, tako da mi je potem dala njen DVD, ki pa je na srečo posnel našega dojenčak, ap čeprav na kratko. Skratka zelo boš zadovoljna!!!!! Pa vzami si čas za ta pregled in obvezno partnerja vzami s sabo.user posted image

clock-img

04.08.2006, 08:45

clock-img

karina

pencil-img

130

Petrz.....kolko si pa plačala za pregled pa da ti je posnela dvd?

clock-img

04.08.2006, 08:46

clock-img

karina

pencil-img

130

Ops...se  opravičujem hotla sem napisat Petraz!!!

clock-img

04.08.2006, 09:30

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Snemaje na DVD skupaj s pregledom stane 12.000,00 SIT.

clock-img

04.08.2006, 10:29

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

jaz sem prav danes naročena, in me je blo sprva strah zaj pa vidim da je fajn in sem pomirjena, več vam povem ko pridem iz pregleda!pa upam da bo spol videla!haha!
uživajte pazite na sebe in svoje user posted image !
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

04.08.2006, 10:41

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

nekaj sem pozabila!baje da se mores pripravit na pregled tako kot pri g in se mores spodaj čisto slečt je to res? meni je to malo cudno ampak ok?pa baje da ti lahko dela tudi vaginalni uz?kako je s tem?kako je potekalo pri vas?
hvala!
papa

clock-img

04.08.2006, 10:57

clock-img

digi

pencil-img

986

Nič se ti ni treba slačit, samo majico dvigneš. Če se pa slučajno še ne vidi pa te naroči kasneje, tako da vaginalni mislim, da ne pride v poštev....

clock-img

04.08.2006, 11:02

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Ja tako je, pregled stane 12.000 sit, posname ti kar zraven DVD-R, to nič ne plačaš posebaj.... Je pa res lepo videti otročak posnetega. Sedaj ga vsak dan gledam... user posted image

clock-img

04.08.2006, 11:21

clock-img

karina

pencil-img

130

ooo....fino hvala...komaj čakam, naročena sem 31.8, tudi sama bom nesla poleg DVD.....za posnet.
Pri prvem otroku mam pa na videokaseti....žal samo nekje 5 min(posneli v bolnici v 12t).Da ne bo pomote prvič nisem šla na NS.Pač sem bila razočarana na tako kratkim UZ.....vse hvalite da bo pa tukaj pri dr. Pelkič dlje in boljše...zato komaj čakam da vidim in da mi posnamejo mojegauser posted image .

clock-img

04.08.2006, 13:22

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

vem da je na gregorčičevi amapk kje mi lahko katera kako pomaga kak je najlažje najt pot do tja!ali kje pise?al kje in kako najdem pelkičevo!
prosim pomagajte!
hvala!papa

clock-img

04.08.2006, 15:26

clock-img

severnica77

pencil-img

859

Pri pizzeriji Galei greš skozi podhod na drugo stran bloka. Potem boš takoj zagledala vrata, ima zunaj napis.

clock-img

04.08.2006, 17:10

clock-img

digi

pencil-img

986

Samo tak, jaz sem hodla zvecer in jebila tema in iskala in iskala.... Takoj, ko prideš pri galei skozi prehod: na desno: prva vrata.... Tako, da če bo še katera imela enake težave kot jazuser posted image

clock-img

04.08.2006, 22:57

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

no evo pa smo končali z ns.našla sem takoj!user posted image  ful ok dohtarca, ful se potrudi vzame si čas!vse pokaže!meni se recimor ni ful dobro nosek videl in ga je tako dolgo iskala da ga je vsaj malo vidla in zato ker ga ni vredu vidl ame je dala brezplačno na eno preiskavo. čeprav sem še zelo mlada in mam možnosti za kake napake male je rekla da bo tudi ona bolj pomirjena. ampk je  tako lepo gledat to malo bitje..moj je bil tako živahen meni so kar solze tekle!super je bilo in ni mi žal!
user posted image user posted image user posted image bravo dr.Pelkičuser posted image user posted image user posted image
no to je iz moje strani!
uživajte!
papa

clock-img

08.08.2006, 11:31

clock-img

force

pencil-img

37

Živjo punce, je bla mogoče katera na NS na Jesenicah? Mam 22.8. tam pregled in me zanima kako je?

clock-img

08.08.2006, 11:37

clock-img

klavdyk

pencil-img

506

js bi šla na ns v Mb k Pekličevi pa se mi dans ne javi-a ma mogoče dans dopust

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem