writing-img

pregled pri zobarju

clock-img

08.03.2007, 14:58

clock-img

Anonimen

Naj najprej povem, da delava z mojim zelo intenzivno na otročku.
Ker pa me je ta teden začel full bolet zob, ki bi ga blo potrebno izruvat, pa me zanima ali katera ve ali bi inekcija proti bolečinah lahko kakorkoli uplivala na user posted image , ČE bi bila slučajno noseča.

Ker ne bi rada reskirala bom šla k zobarju najbrž ko oz. če bo prišla user posted image , to pa je šele 17.03. do takrat pa je še cel teden, mene pa zob res boli.

Že naprej hvala za pomoč.

Lp

clock-img

08.03.2007, 15:14

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Komot lahko dobiš inekcijo

clock-img

08.03.2007, 15:59

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Meni je zobozdravnik v zgodnji nosečnosti izruval modrostni zob in sem dobila injekcijo (sicer me ne bi dobil na stol user posted image  in bi raje počakala par mesecev). Sem mu povedala, da sem noseča pa je rekel, da sploh ni panike. Isto je rekla tudi moja G. pa tudi na netu sem našla podobne info. Tako da lahko dobiš injekcijo. NE SMEŠ pa it v nosečnosti na rentgen!!
Lp

clock-img

08.03.2007, 20:07

clock-img

arobic3

pencil-img

78

rez skrbi idi k zobarju, saj te injekcije ne škodijo, tudi jaz sem jih dobivala med nosečnostjo, pa so mi zagotovili da ni panike.

DREJČI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem