writing-img

pregledi po PDP

clock-img

29.10.2005, 15:03

clock-img

Anonimen

Hojla

jutri imam PDP. Zadnji CTG pri svoji G sem imela v ponedeljek, ki mi je rekla, da če do PDP ne bo nič, naj grem dopoldne v porodnišnico. Predvidevam, da mi bodo naredili CTG, kaj pa še? Pikec še namreč ne daje nobenih znamenj, da namerava kmalu pokukat na svet. Torej punce zelo bi vam bila hvaležna za vaše izkušnje in informacije kako so pri vas potekali pregledi po PDP.

LP

clock-img

29.10.2005, 15:51

clock-img

Anonimen

Na dan PDP samo CTG, nič druga in domov. Potem čez 4 dni ponovno CTG in UZ, ki je pokazal premalo plodovnice in so me takoj poslali rodit.user posted image

clock-img

29.10.2005, 18:04

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Meni je pa moja G rekla, da do 5 dni po PDP se hodim k njej na pregled, sele potem v porodnisnico. No, pri nas se je en dan pred PDP zacelo dogajati, tako da ne vem kako to zgleda v praksi.

clock-img

29.10.2005, 18:44

clock-img

chips

pencil-img

758

Kaj pa naj jaz naredim.Jutri imam prvi PDP, v soboto 5.11. pa drugega,ampak še sploh nisem bila na CTG-ju!!!
Mi je G. samo rekel da če me bo matralo (če bom imela popadke)naj grem v porodnišnico,drugače se pa vidiva v petek 4.11.user posted image
Pregled sem imela včeraj ampak me je pogledal samo vaginano ,rekel je samo da je mat.vrat zelo kratek in da je pikica že zelo nizko.In nič drugega.
Sem ga pa vprašala če misli da bo pred PDP,je pa samo odgovoril da se popadki lahko začnejo že čez 1 uro ali čez 1 teden.A res tako kot da ne vem.
Joj kje sem našla tega človeka.

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem