writing-img

pregledi pri ginekologu

clock-img

06.09.2007, 11:13

clock-img

silvi okt.

pencil-img

3

user posted image oj.  Zanima me če je normalno da me moj zdravnik oz. ginekolog že vso nosečnost ginekološko pregleduje. Pogovarjala sem se namreč s prijateljicami ki so tudi nosečke pa jih ne?hvala

clock-img

06.09.2007, 11:15

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Mene je tudi do konca nosečnosti.Še teden preden sem rodila me je gledala.Mogoče zato ker se poznamo pa ni hotla da bi blo kaj norobeuser posted image

clock-img

06.09.2007, 11:16

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

bodi vesela...jaz sem prišla v ordinacijo. Kako ste, vas kaj boli, ja to je vse normalno. Se vidiva naslednjič. Bi raje vidla, da bi bila vedno pregledana, no ja hvala bogu pa ni bilo nič narobe. 

clock-img

06.09.2007, 11:23

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mene je tudi ginekologinja vsakič pregledala,tako,da bolje več pregledov,kot skoraj ničuser posted image
Je pa od zdravnikov odvisno,menda?user posted image

clock-img

06.09.2007, 11:24

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Tudi mene ves čas vaginalno gleda

LP, Ninica

clock-img

06.09.2007, 11:29

clock-img

Anonimen

Mene tudi. Čisto na vsakem pregledu me pogleda oz. pretipa tudi tam dol.

clock-img

06.09.2007, 11:31

clock-img

Luckica

pencil-img

71

vsakič ne,ker ne sme,saj s tem lahko sproži porod

clock-img

06.09.2007, 11:44

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Mene do sedaj še ni (32.tednov). Kolikor vem, je za nosečke (v kolikor ne obstaja razlog za to), bolje čim manj vaginalno pregledovat, ker narediš lahko več škode kot koristi.

clock-img

06.09.2007, 14:33

clock-img

Anonimen

Pa,  ali ni to "slabo", da se vsakič pregleduje ginekološko. Jaz sem imela ginekološki pregled le prve tri obiske in zadnja 2, s tem, da sem vmes 1x ali 2 odklonila. Meni se je zdelo najpomembneje, da vidijo, da je z otročkom vse OK, pa ultrazvok, da vidijo, če je še dovolj plodovnice...No takrat, ko sem rekla, da ne želim ginekološkega pregleda (btw. mi je bolj zoprn kot rojevanje) je ginekologinja rekla: " OK, OK saj je bolje, da preveč ne šaramo, da ne bomo še kakšno vnetje zanetli"... Meni je res grozen ginekološki pregled, še posebej če je na gin. stolu, mi je precej bolj ugodno leže...

clock-img

06.09.2007, 21:40

clock-img

Nikki24

pencil-img

121

Mene nikoli. 3 mesece pred zanositvijo zadnjič.

clock-img

06.09.2007, 21:46

clock-img

Tanayya29

pencil-img

2763

mene pa vedno,zaradi vnetij ...in mislim,da je prav tako,da se vnetja pozdravjo..če so!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem