writing-img

pregrada

clock-img

30.03.2007, 19:58

clock-img

MICI13

pencil-img

7

Pozdravljeni.
Jaz imam operacijo za odstranitev pregrade 7.5.07. kdaj dobim M. koliko časa nesmem zanosit. koliko časa noraš počivati-bolniška.Zaradi pregrade sem imela dva splava nebi rada da se to ponovi. strah me je ss.
L.p.

clock-img

30.03.2007, 20:53

clock-img

Nikoletka

pencil-img

36

Jaz sem mela pred štirimi leti odstranitev pregrade in kolikor se spomnim sem bla na bolniški en teden in po treh mesecih sem lahko zanosila, ampak nisem čist 100 % lahko, da sem se za malenkost uštela. Glede menstre sem pa pozabla, žal.
Pozdravček, pa dobro zrihtaj

clock-img

30.03.2007, 21:43

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Bolniške je 7 delovnih dni, en ciklus priporočajo počakat  (pa ne vsi), počivat, kakor te bo bolelo, po svojem počutju, mene ni nič matralo, sam se po naporu pozna, da več krvaiš, če si bolj aktivna. Prvo M dobiš malce prej.

clock-img

31.03.2007, 00:26

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Bolniške je 7 delovnih dni, en ciklus priporočajo počakat (pa ne vsi), počivat, kakor te bo bolelo, po svojem počutju, mene ni nič matralo, sam se po naporu pozna, da več krvaiš, če si bolj aktivna. Prvo M dobiš malce prej.

Pri meni je bilo točno tako. Sva pa počakala 2 ciklusa in je takoj uspelouser posted image . Veliko zdravja in sreče želim.

clock-img

31.03.2007, 08:33

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Mi pa enega po drugi histero in je ratalo takoj, pa tik pred IVf, zato sem pa histero imela še enkrat. Pa mamo zdaj dva zlata fanta, tako da je to vse vredno truda, ko pogledaš svojega otroka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem