writing-img

prehitro

clock-img

20.08.2005, 15:16

clock-img

mihi78

pencil-img

683

nisem se mogla prej javit, ker je internet štrajkal :grrr:
torej naredila sem še en test, ki je bil negativen :((
od same želje po
:duda: sem videla črtice. mogoče pa je tako boljše, bom zdaj lahko šla na histeroskopijo, verjetno že naslednji teden.
drugače vse po starem. kako sem vas pogrešala, morem hitro prebrat novičke!
LP :rozica:

clock-img

20.08.2005, 15:25

clock-img

marrusa

pencil-img

230

mihi,zakaj pa greš samo na histeroskopijo?
jst sem imela napotnico samo za histeroskopijo,zaradi pregrade,potem pa so mi v bolnišnici še svetovali naj istočasno opravim laparoskopijo.Če bi mi naredili samo histeroskopijo,nebi ugotovili,da imam endometriozo,ki so mi jo na srečo odstranili,bila pa je vzrok,da nisem zanosila.
Zato se splača,da narediš laparoskopijo in histeroskopijo istočasno.

clock-img

20.08.2005, 15:29

clock-img

Anonimen

Mihi, kdaj pa si delala test? Je možno, da je bil okoli ovulacije' Sama sem naredila test pred 14 dnevi in mi je BCmini takoj pokazal pozitiven rezultat, samo da je bila ena črtica zelo bleda, nalednji dan je bilo isto na novem testu, potem sem še CB naredila, pa je bil negativen in še en BC mini, pravtako negativen. No, danes zjutraj pa sem naredila teste ponovno in so bili vsi zelo očitno pozitivni. Tako sem skoraj prepričana, da je bil tisti rezultat izpred 14 dni lažen in je kazal ovulacijo, saj se tudi takrat izloča eden izmed hormonov HCG (pa pred M. tudi baje) in lahko testi izjemoma tudi druge HCG-je zaznajo. Mogoče je bilo pa tako tudi pri tebi?

clock-img

20.08.2005, 15:41

clock-img

mihi78

pencil-img

683

na histeroskopijo (verjetno tudi laparo) me G pošilja zaradi treh spontanih splavov pa tudi zato, ker z UZ niso uspeli nič odkriti. saj mislim, da mi bodo naredili kar oboje. drug teden se grem dogovorit v bolnico. bom še javila.

clock-img

20.08.2005, 15:43

clock-img

mihi78

pencil-img

683

še ena srečka nosečka!!!! sigurno je negativen, ker sem še isti dan dobila :hudicek:!
lepo pazi nase in svojo :duda:!

clock-img

20.08.2005, 15:50

clock-img

Anonimen

Bom! Zate bom pa držala pestke:miska::miska::miska:, da bo čim hitreje :roza::modri:.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem