writing-img

prehitro odprta

clock-img

27.08.2007, 08:59

clock-img

loparka

pencil-img

9

v prvi nosečnosti sem rodila 1 mesec prekmalu in ko sem prišla v porodnišnico sem bila že 8 cm odprta. v drugi nosečnosti me je ginekolog pregledaval vsak mesec in me je 2 meseca prej poslal v porodnišnico ker sem bila že 3 cm odprta in pol sem en mesec ležala tam in en mesec spet prej rodila. sedaj sem zopet noseča - 17 tednov, razlika med 2 in 3 je 14 mesecev in na pregledu mi je ginekolog rekel, da imam že vse mehko a da odprta še nisem, pa me je strah da bom mogla spet v bolnici ležat.  a ve kera kakšen trik da se nebi tok hitro odpirala?!!

clock-img

27.08.2007, 09:11

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Žal ti ne znam svetovati, ampak verjetno pomaga le počitek. Verjamem, da ti je ob dvema otrokoma to zadnje, na kar lahko pomisliš, ampak se le potrudi.
No,nekatere imamo pa drugačen problem  - nočemo se odpirati user posted image .

SREČNO

clock-img

27.08.2007, 09:41

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Res ne vem. Jaz imam zmehčani maternični vrat od 30. tedna, pa še vedno nisem rodila. Sedaj sem pa v 39. tednu.

LP, Ninica

clock-img

27.08.2007, 09:43

clock-img

Mokka1

pencil-img

85

Loparka držim pesti, da se še kar lep čas ne bi začela odpirat!!user posted image user posted image

Zame in za Pikico pokico pa držim pesti, da bi se čimprej začele user posted image

clock-img

27.08.2007, 15:20

clock-img

loparka

pencil-img

9

saj ne vem kaj je boljš, jaz ful hitro rodim, prvi porod je trajal 2 uri, drugi 25 min, sam bi po moje raj dal časa rojevala kot pa 4 mesecev ležala.

mokka1, teb pa tut jest držim pesti da bi se čim prej odprla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem