cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prehlad ali kaj

clock-img

01.04.2007, 19:06

clock-img

matejčica

pencil-img

8

Sem v šestem tednu nosečnosti in me je začelo nekaj praskati po grlu in imam 37,5 vročine. Kako oziroma s kakšnimi zdravili si lahko pomagam? Me zanima predvsem za grlo. Hvala vsem

clock-img

01.04.2007, 19:16

clock-img

Anonimen

Kakšen naravni sirup, drugače pa lahko lekadol. Veliiiko čaja z medom, če se da brez zdravil zdrži.

Skuhaj si karamelno mleko in če imaš kaj posušenega bezgovega cvetja ali pa kar vrečko bezgovega čaja not zakuhaš. Lipov čaj bo tudi dobro pregnal vročino.....čim prej okrevaj in čestitke za nosečnost!

clock-img

01.04.2007, 19:40

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Baje, da proti bolečemu grlu ne smeš vzet Neoangina, za Septolete pa ne vem. Najbolje, da vprašaš v lekarni in ti bodo že oni svetovali kaj storiti. Seveda pa se strinjam z Nefretiti: probaj najprej z natur izdelki - čajčeki pa med itd.
Želim, da se čim prej pozdraviš.user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2007, 20:30

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Za grlo lahko vzameš granobil. So čist naravne in men so ful pomagale ko sem bila nosečka, še sedaj, ko dojim, ko me grlo praska jih vzamem.

clock-img

01.04.2007, 22:06

clock-img

dorina

pencil-img

209

Men je pomagal med z limono.

clock-img

03.04.2007, 09:08

clock-img

matejčica

pencil-img

8

Kaj pa propolis, ki je tudi naraven? Men pomaga če se mažem z njim? čau

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem