writing-img

prehlad enomesečnika

clock-img

19.05.2007, 08:10

clock-img

thumbelina

pencil-img

1180

Naš mali fantič ima malo zamašen nosek. Iz noska mu sicer ne teče, mu pa na momente se sliši, da nekje notri nekaj vibrira. Načeloma komot diha in ima prehodni nosnici, včasih pa se mi zazdi, da mu kakšna mačka ovira prehod zraka.. A je to prehlad? zdaj mu čistim nosek s fiziološko. Ne vem pa ali greva ven (recimo danes ko bo tako lep dan), ali naj raje ostanevanotri...
Hvala.

clock-img

19.05.2007, 08:15

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Čiščenje s fiziološko, vidne mačke mu odstrani z bebe palčko ali pleničko. Seveda lahko gresta na zrak, danes bo zelo lep dan user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2007, 13:25

clock-img

eya

pencil-img

4615

To ni prehlad. Tako naredi, kot ti je l_p napisala... Jaz sem bila čisto presenečena, kakšne ogromne smrkljčke lahko ti mali noski imajouser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

21.05.2007, 09:45

clock-img

moder

pencil-img

99

Moj user posted image  je bil prehlajen po enem tednu življenja. Iz noska mu je smrkelj kar tekel. Pa je bilo hitro vse v redu. Fiziološka je skoraj čudežna. Meni je pediatrinja svetovala vzdignjeno vzglavje v posteljici. Pod jogi mu položiš kakšno knjigo ali podstaviš kaj pod noge v posteljici.

Seveda gresta lahko ven. Ker bo tako lep dan.

Nika 12.10.2005
Nejc 12.3.2007
Leon 5.11.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem