writing-img

prehlad in bolečine v trebuhu

clock-img

06.10.2008, 18:14

clock-img

Anonimen

lep pozdrav. jaz sem že tri dni močno prehlajena in kašljam, da je groza. ponoči sploh ne morem spati. danes me je začelo boleti v spodnjem delu trebuha pa me zanima če močan kašelj lahko sproži poroduser posted image sem v 37. tednu in me malo skrbi, kako bi sploh rojevala s takim prehladom? verjetno sploh ne bo mogla dihat tako kot je treba, ker bi me pri tem motil kašelj.

clock-img

06.10.2008, 18:19

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Če si v 37 tednu nosečnosti ni panike tudi če rodiš je otrok normalno razvit  tako da res se ne sekiraj user posted image

clock-img

07.10.2008, 08:37

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Jaz sem bila v prvi nosečnosti en mesec pred porodom zelo prehlajena, tako, da sem non stop kašljala in nisem mogla dihat skozi nos. Zato sem šla do zdravnika in mu opisala situacijo in pri tem povdarila, da se ne upam iti rodit, ker čez nos ne morem dihati in je rekel, ja da je to potrebno pozdraviti in sem dobila antibiotike in sem res k sebi prišla ene par dni pred porodom. In sem še danes vesela za to, ker res rabiš biti v dobri kondiciji pri porodu. Rodila sem 14 dni pred PDP, mi je pa rekla ginekologinja, da sem otroka verjetno tudi s kašljem mal prisilila, da se je prej rodil.

Tako, da se pejt kar zdravniku pokazat.

clock-img

07.10.2008, 17:55

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

jst kašlam že sedem mesecev oz.odkar sem noseča,pa mi nobeni čajčki ne pomagajo,tablet pa niti pod razno nočem,bom že nekak rodila,važn da bo bebika zdravauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem