cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prehlad očka in prisotnost pri porodu

clock-img

25.09.2007, 15:13

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Moj mož je dva dni nazaj zbolel(boli ga grlo,glava,teče iz nosu,vročine nima) jaz pa imam do roka poroda še pet dni.Skrbi naju da ga ne bi pustili biti z mano pri porodu.Ali ima ali je imela katera podobne težave?Ali je dovolj da ima samo masko?
Sicer močno upam da se bo kmalu pozdravil in da bo mali še malo počakaluser posted image

clock-img

25.09.2007, 18:48

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Malo pomisli, kaj ti je bolj pomembno, da je on pri porodu ali da novorojencek ni v stiku z virusi in bacili.  meni odgovor ni bil tezak in z mojim nama je bilo kristalno jasno, da ce bo kakorkoli bolan, da gre z mano mami. bacili in novorojencek ne gredo skupaj.
Sem pa jaz bila nahodna na pdp, pa je na sreco malo zamudila user posted image Naceloma je prehlad nalezljiv prve 3 dni, tko da sta verjetno ze ven iz hujsega oz bosta, ko bos sla rodit.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem