writing-img

prehlajen otročiček

clock-img

21.08.2005, 08:48

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Naša mala :duda: ima 10 m, in je že dva dni prehlajena in smrkava. Čistim ji noska s fiziološko, dajem sirup Fenorin in kuham čaj proti prehladu na sladkorju. Saj ni niti sitna kot so nekateri, le ponoči slabo spi zaradi zamašenga noska.Zanima me kako vi pomagate še drugače vašim malčkom ko so prehlajeni in smrkavi. Lep pozdravček.:rozica:

clock-img

21.08.2005, 09:09

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Recepta ni, razen veliko tekočine in izogibanje prepihu.

clock-img

21.08.2005, 09:30

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz si pomagam s pumpico, ki jo dobiš v lekarni. Samo fiziološka ne pomaga. To je tako, kot će bi si ti nasprejala v nos kakšno raztopino, potem pa si ne bi nosa obrisala.
Problem je lahko tudi, ker imajo tako mali otroci še "zožene" sluhovode in jim gre ta sluz proti ušesom. Naš je imel na začetku dostikrat začetke vnetja ušesa, ko pa smo začeli uporabljat pumpico, se je to nehalo.

clock-img

21.08.2005, 10:11

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Saj ji tudi brišem noska, ko prileti "tisto" ven, pumpico pa imamo, vendar je nemore niti videt, tako da niti ne vztrajam pri tem.:zaspan::kava::zaspan:

clock-img

21.08.2005, 10:44

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Jaz sem ga kopala v borovi kopeli, ki se dobi v lekarni. Ali pa sem zavrela vodo,notri dala malo kamilic in eno žlico te borove kopeli in sem ga malo podržala nad skledo da je inhaliral, samo pazi, da ne brca da se ne bi poparila! Pa v olimju smo kupili majaronovo mazilo, ki sem mu ga malo namazala pod nosek in v nosnici- ne peče kot kitajska mast, je pa podoben učinek! Aja, pa po prsih sem ga tudi mazala s tem mazilom, pa je ful dobro!

clock-img

21.08.2005, 11:32

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Metuljčica, vsi otroci se upirajo pumpici, samo to je ena najboljših iznajdb, pa čeprav je tako simpl. Fejst ji našpricaj nosek, potem pa ji s pumpico ven potegni in ti garantiram, da boste v par dneh spali. Če ji pa ne spucaš, je pa velika verjetnost - pozimi ponavadi še bolj - da ji bo šlo naprej na ušesa ali na pljuča. Vem, sem bila sama pravzaprav veliko kriva, ker prvemu otroku nisem ven vlekla (iz istega razloga kot ti), je šlo vedno naprej.

clock-img

21.08.2005, 12:16

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Gina, bom poskusila tako ,če bo kaj boljše, tudi če se bo upirala, konc koncev pa res ni tak bav bav. Hvala ti.:kuza::kuza::kuza:

clock-img

21.08.2005, 12:18

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Da bo lažje spala, ji nekoliko dvigni jogi - spodaj podloži kako knjigo ali dve.

clock-img

21.08.2005, 12:18

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Joj, sem glupo napisala - jogi pod glavo mislim, ne vsega!

clock-img

21.08.2005, 12:20

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Ja, saj sem razumela.:muca:

clock-img

21.08.2005, 12:26

clock-img

Katja6

pencil-img

144

Pa ko gre spat ji daj toplo pleničko na prsi. Pri nas je pomagal. Da bo čimprej dobro.LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem