writing-img

prehlajena

clock-img

20.08.2007, 09:40

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Je bila mogoče katera od vas med nosečnostjo prehlajena. Namreč staknila sem prehlad, kihanje, kašlanje in sedaj me najbolj od vsega skrbi to napenjanje, ker ob vsakem kihanju in kašlanju začutim bolečino v spodnjem delu trebuha.user posted image  Ali ste jemale kakšna zdravila, katera?
Hvala

clock-img

20.08.2007, 09:42

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

ja večkrat. Vzameš pa lahko lekadol, pa fiziološko raztopino za nos. Jaz uporabljam Sterimar. Pa saj mine. V prvi nosečnosti sem prebolelea virozo, pa celo jedla amoksiklav in je bilo vse ok. menda lahko uživamo antibiotike na osnovi penicilina, vsaj to mi je rekla moja G.

clock-img

20.08.2007, 10:32

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

aja mene tudi zaboli v jajčnikih kadar kihnemuser posted image

clock-img

20.08.2007, 10:59

clock-img

Anonimen

Na začetku nosečnosti sem prebolela bronihtis - lahko si predstavljaš kako sem kašljalauser posted image ... Pa je bilo vse OKuser posted image

clock-img

20.08.2007, 14:50

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Tudi jaz sem imela cel teden virozo. Jemala sem samo lekadol in velikoooo tekočine.

clock-img

20.08.2007, 18:01

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Jaz sem bila pred 2 tednoma prehlajena... Praviloma ni nič narobe, če zaradi otekle nosne sluznice uporabiš kapljice ali sprej za nos - Operil. Odobreno s strani dr.Pušenjaka. :)

clock-img

20.08.2007, 19:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.08.2007, 20:47

clock-img

*tajda*

pencil-img

1080

Jst sem v tretjem mesecu nosečnosti prebolela prehlad,jemala sem lekadol in tud mene je bolelo spodaj ko sem kašljala.Upam da se čimprej pozdravišuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem