writing-img

prehlajena

clock-img

05.12.2005, 17:31

clock-img

chips

pencil-img

758

Naša  enomesečna Tea pa kašlja ,kiha,nosek ji nagaja pri dihanju.
Pa smo šli na sprehod ko je bila stara 3 tedne na začetku  2-3 krat po par minutk, potem pa 2 krat za pol urce ,pa sem jo dobro oblekla pa še v zimsko vrečo sem jo dala ko sem jo peljala ,če je bilo bolj hladno pa še dekico čez usta .Ampak sedaj že 2 dni rahlo kašlja,kiha,..
Upam da ji bo boljše.Vročino sem ji izmerila(36,9°C),to pri dojenčku ni nič ,vsaj pravijo????user posted image

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

clock-img

05.12.2005, 18:23

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Prehlad je kapljicna okuzba. Ni se prehladila (ce se sploh je? ) zaradi hladnega zraka, pac pa ji je nekdo to prinesel :(

Predlagam fiziolosko, ki pomaga user posted image user posted image   Tudi moj user posted image  je imel to sitnost, pri tednih kot tvoja Tea, pa se je zadeva v 4 dneh porihtala.

Torej fizioloska raztopina. Pa dosti zdravja user posted image

clock-img

05.12.2005, 19:14

clock-img

Anonimen

...pa velik crkljanja user posted image

clock-img

05.12.2005, 21:09

clock-img

simona2

pencil-img

474

Ja res, čimveč fiziološke raztopine, pa kot je bilo že velikokrat napisano pazit, da je v sobi kjer user posted image  spi dovolj vlage. Pomagajo tudi evkaliptusove kapljice v izparilniku, ker vonj evkaliptusa odpira dihalne poti. Drugače pa se dobi tudi Justova krema, s katero jo lahko namažeš ali po pljučkah ali celo po stopalcih. Jaz sem jo mazala z Wickom za dojenčke (sicer piše od 3 mesecev dalje), zato pa sem ji namazala na bodi.

Veliko uspeha in čimprej ozdravite.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem