writing-img

prehlajeno oko

clock-img

24.07.2006, 20:44

clock-img

metaa

pencil-img

208

Naša punčka ima že mesec ali dva prehlajeno eno oko, kar pomeni, da ima ful rosnega, se ji skoz solzi, včasih pa  ven priteče malo gnojčka. Vmes se za 2 dni stanje izboljša, potem pa jovo na novo. Vmes sem teden dni mazala z mazilom Tobrex, pa se mi zdi, da je blo še slabše in sem nehala (imam pa tudi nekakšen predsodek proti dajanju česarkoli v oko). Testiranje na klamidijo je bilo negativno, so mi rekli, naj spiram le s kamilicami , pa malo mojega mleka naj dam not. Vse to delam, pa nič ne pomaga.
A ima katera s tem izkušnje in kako to rešiti? Bom pa čez teden dni , ko imamo redni pregled vprašala tudi drugega pediatra, zakaj se ponavlja.

clock-img

24.07.2006, 20:58

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem prišla s Pio domov z vnetim učkom. So mi svetovali, da lahko spiram s kamilicami, samo , da naj bom previdna, ker vsi dojenčki nanje ne reagirajo dobro. Če vam ne pomaga, jo raje opusti. Kupi fiziološko, pa umivaj uček s tem. Nam

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

24.07.2006, 20:59

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Je šlo prehitro. user posted image

Nam je pomagalo.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

25.07.2006, 07:40

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Prvič sem spirala s kamilicami pa ni bilo nič boljše se je vleklo ene tri tedne, potem sem pa poskusila s fiziološko pa je kmalu  pomagalo.

clock-img

25.07.2006, 08:24

clock-img

Anonimen

Če ne pomaga Tobrex in kamilice ter fiziološka, potem ima mogoče punčka zamašen solzni kanal. Vprašaj še o tem pediatra.

clock-img

25.07.2006, 12:40

clock-img

irena111

pencil-img

95

moj user posted image je imel 4 mesece vedno solzno ocko pa malo gnojcka in je imel zamasen solzni kanal (bila pri okulistki). in sma hodila na izpiranje (kar 4krat) in je sedaj koncno v redu. si probala masirati?

clock-img

01.08.2006, 23:00

clock-img

na

pencil-img

33

Moja bebi je tudi imela stalno gnojnega učka, pa ni nič pomagalo. Začela sem ji po 5x na dan masirati ob nosku (ob očesnem kotičku), pa ji je fajn pomagalo. Poizkusi še ti.

NARA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem