writing-img

prehod čez hrvaško mejo

clock-img

23.04.2008, 14:28

clock-img

lil

pencil-img

10

Kako je s prehodom otroka čez hrvaško mejo, če jaz nisem zakoniti zastopnik hčerke? Ali zadostuje rojstni list?

Hvala za odgovore.

clock-img

23.04.2008, 14:33

clock-img

jajula

pencil-img

1191

lih zdaj se je nekaj spreminjalo, da je potrebna neka listina, dovoljenje in prevod v hrvaščino, kar naj bi stalo 60e.
pa se mi tud zdi, da rojstni list zadošča samo za države  EU, za hrvaško pa potrebuješ osebno ali potni list.

< Sporočilo je popravil jajula -- 23.4.2008 14:34:17 >

clock-img

23.04.2008, 15:06

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Žal ne zadostuje

clock-img

23.04.2008, 21:10

clock-img

janca

pencil-img

309

Mi smo bili v nedeljo v Umagu. S seboj sem imela hčerko, ki ima priimek po očetu in nečakinjo, ki se tudi piše drugače pa še drug naslov ima. Pokazali smo potne liste in to je bilo tudi vse. Nobeden ni nič kompliciral. Tko  da nevem, če ni to samo propaganda za dodaten zaslužek notarjev itd. user posted image

clock-img

28.04.2008, 16:30

clock-img

saruška

pencil-img

620

Evo odgovor s prve roke:

potrebuješ osebni dokument otroka in potrdilo starša, da otrok lahko potuje s tabo (izda ga upravna enota). Sicer se pa res nažalost največkrat tega potrdila ne kontrolira. Jaz  v primeru, da tega potrila ni, človeka ne izpustim iz države.

clock-img

28.04.2008, 16:31

clock-img

saruška

pencil-img

620

Aja, še to sem pozabila: rojstni list nikakor ne pride v poštev. Samo pooblastilo zakonitega zastopnika.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem