cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prehod jasli/vrtec, nova vloga??

clock-img

02.07.2008, 16:57

clock-img

Salja

pencil-img

283

Mali gre sept. iz jaslic v vrtec, pa me zanima ali morem dat spet kakšno novo vlogo noter za znižano plačilo vrtca??

Je blo vašim malčkom hudo, ko je novo leto in spet nove vzgojiteljice, novi vrtec??user posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

clock-img

02.07.2008, 17:58

clock-img

miny1

pencil-img

63

za znižano plačilo vrtca se oddaja vsako leto novembra, drgač je pa moj sin ko je bil star dve leti začel hodit v skupino 3-4 leta, ker v jaslih ni bilo prostora in ti rečem da je blo prov super v enem mesecu je bil brez plenic , govort je začel več kot prej,... skratka super

clock-img

02.07.2008, 20:56

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Za znižano plačilo vrtca VSAKO leto oddaš novo vlogo. Običajno enkrat v jeseni, novembra.
Ne, našemu ni bilo hudo. Iz jaslic je šel v drugo enoto, k drugim vzgojiteljicam pa ni bilo nobenih težav.

clock-img

03.07.2008, 16:07

clock-img

Salja

pencil-img

283

Frutka v torek sem menda vidla Filipa v park-u.Pravi det je že.Upam, da je bil pravi, sem ga po okicah menda spoznala.user posted image

Niti slučajno me ne moreš prestrašiti....Imam otroka!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem