writing-img

prehodni čevlji?

clock-img

24.10.2012, 16:44

clock-img

tix

pencil-img

908

Mene je danes že "ornk" zeblo v noge in sem si obula visoke zimske čevlje (za doma okrog hiše bo že ), ker drugega razen lepih gležnjarjev in adidask nimam. Kaj pa malčki (2 leti) ali je smiselno za teh par mesecev - spomladi bo itak prerasel - kupiti toplejše čevlje, pa potem še skibutske za zimo pa še. . . Kaj vi obujete tamalim v mrzlih jesenskih dneh ?  

clock-img

24.10.2012, 17:14

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Meni je smiselno in mu tudi vedno kupim prehodne cevlje, sem sedaj ravno gledala ponudbo in je mali medtem prinesel spomladanske cevlje in vidim, da bodo se za ta mesec. Jaz mu za vsak letni cas nabavim 2 para primernih cevljev, prve so recimo Elephanten in pol malo pocakam, da jih znizajo in po normalni ceni vzamem se Superfit ali Primigi.

clock-img

24.10.2012, 18:06

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jaz vedno kupim čevlje za suho zimo. Lansko leto smo jih celo zimo rabili, ker je bila suha. Ski butcke pa 4 dniuser posted image .

Bi pa izkoristila tukaj priliko (upam, da nobena ne zameri) in sporočila, da imam nove geoxe za zimo, št. 35. Niso ski butcke, ampak tople malo višje geoxe, nepremočljive, če katero zanima. Žal sem mojemu otroku kupila prevelike.

clock-img

24.10.2012, 20:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.10.2012, 20:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.10.2012, 08:10

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

Prehodne čevlje kupim takšne, da jih lahko nosi tudi ob suhi zimi - letos ima Salamonove. Pač treking čevelj, ki je malo toplejši. Za hudo zimo ima itak bucke - sem ujagala znižane v Sport2000, včeraj, iz 25€ na 10€ (sem čist ponosna nase, ponavadi lih falim kakšno akcijo user posted image ), ma še pa lanske od Crocsa (zimske, podložene), ki so mu še začuda prav.
Kaj drugega ne mislim kupovat user posted image
Ponosit še mora Alpinine gojzerčke (pa zdaj še mamo namen kakšen hribček osvojit, če bo še kaj lepega vremena).
To je to, kaj drugega mu ne mislim kupit, mu kupim več čevljev kot sebi user posted image

clock-img

25.10.2012, 08:13

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Jaz vedno kupim čevlje za suho zimo. Lansko leto smo jih celo zimo rabili, ker je bila suha. Ski butcke pa 4 dniuser posted image .

Bi pa izkoristila tukaj priliko (upam, da nobena ne zameri) in sporočila, da imam nove geoxe za zimo, št. 35. Niso ski butcke, ampak tople malo višje geoxe, nepremočljive, če katero zanima. Žal sem mojemu otroku kupila prevelike.

Zanimivo, recimo mi pa skibucke ful ponosimo - 1x na teden smo 100% na smučišču, pa je potem še after na sankah, pa sankamo se tudi dost kartako, pa res lahko rečem, da so skibucke fajn zadevščina, tako kot gumi škornji (naš ful rad nosi gumi škornje - blato pa to user posted image , letos sem mu jih mogla kupit od Crocs, ker so tako lepi, ampak jih res izkoristi - še poleti ob nevihti si on da gor gumi škornje user posted image )

clock-img

25.10.2012, 09:42

clock-img

nusi

pencil-img

1833

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Za hudo zimo ima itak bucke - sem ujagala znižane v Sport2000, včeraj, iz 25€ na 10€ (sem čist ponosna nase, ponavadi lih falim kakšno akcijo user posted image ),

ooo, hvala za info, bom šibala danes, če jih bodo slučajno še imeli user posted image

clock-img

25.10.2012, 10:08

clock-img

rozilu

pencil-img

1321

Ma tudi jaz sem zadnje dni razmišljala o tem: ali ji kupit škorenjčke, take tanjše, ali podložene, ali skibucke, ali so OK te teniske ki jih ima... Sem na srečo dobila eno vrečo čevljev od sestrične in glih eni prehodni ji bojo OK za zdej, dokler ni res mraz in sneg. Tople zimske sem pa danes nabavla v Hoferju (prišča eno uro po odprtju, blo že bolj švoh...). Lani jih je tako malo nosila, da se mi zdi škoda dajat veliko denarja za 3x sneg. Če bo pa orng zima s snegom, in ker se pa znajo te premočit, bom pa še kaj nabavla sproti.

Lani je mela dvojne malo nižje in nepodložene škornje in je večinoma to dvoje menjavala.

clock-img

25.10.2012, 10:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.10.2012, 10:57

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

tutan, lansko leto je bilo pri nas 4 dni snega. takrat smo se sankali. Do smučičš imamo precej, da bi se hodili sankat, smučamo, pa ne. Zaenkratuser posted image

clock-img

25.10.2012, 14:05

clock-img

Bojana 29

pencil-img

152

Tudi jaz obema kupim čevlje za suho zimo (usnjene v Cicibanu). Snežke ali kako se jim že reče nosita samo ko je sneg - tega pa je zadnja leta bolj malo.

clock-img

25.10.2012, 21:21

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Moji otroci pa imajo za v vrtec kar tiste zimske nepremočljive podložene skorenjčke iz Hoferja ali Lidla (no, včasih še iz kje drugje). Pa jih nosijo skoraj vso zimo. Imajo jih za v sneg in za mraz. Za na igrišče so super, ker so malo višji, ker imajo tam velikokrat blato... Prehodnih čeveljčkov ne pogrešam. Edino za šolarje bom verjetno nekaj nabavila.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

25.10.2012, 21:49

clock-img

tix

pencil-img

908

sem kupila danes v hoferju take mal bolj tople do gležnjev, pomoje bodo dobre

clock-img

26.10.2012, 13:59

clock-img

soncek3

pencil-img

329

IZVIRNO SPOROČILO: tix

sem kupila danes v hoferju take mal bolj tople do gležnjev, pomoje bodo dobre

user posted image Jaz pa danes v Lidlu. Take tople, za v sneg, nepremočljive, prave škornje, tople. Upam, da nisem le številke falila, ker zgledajo full velike.

clock-img

26.10.2012, 18:00

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

No, sem bila zihr, da mu vsako leto kupujem neke super truper cevlje in vidim, da kupim vedno za suho zimo. Nam pa vedno nanese kar nekaj snega in ker jih vedno fajn nasprejam in so -tex mu se nikoli niso premocili, moji snezki pa ze. Sam letos bomo ze sli mal na smucisce prevetit kaj in kako, bi mu pol mogla ene snezke vzet. Kaj vzamem, da bo ok, toplo in nepremocljivo. Pa da je cena taka, da se ne zacnem takoj smejat zraven, ker men je dat 70 eur za cevlje za eno sezono res nesmisel. Kaksna ideja?

clock-img

26.10.2012, 18:53

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Zdajle se dobijo še kakšni ostanki iz prejšnih sezon precej ugodno. V Deichmanu so Elefanten kar kvalitetni in že original cena ni tako strašna, če najdeš kakšne stare, je pa super kombinacija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem