writing-img

prekmurke-pomoč

clock-img

10.10.2008, 15:39

clock-img

tanci6

pencil-img

65

Prosim, če mi katera(i) napiše, na kateri lokaciji se sedaj nahaja ordinacija dr. Maroševe (sedaj zasebnica), ker je v Temlinovi ulici ne najdem. po telefonu pa se je ne da dobit. Mi pa nujno rabimo eno napotnico. Hvala za odgovore.

clock-img

10.10.2008, 16:10

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Od kdaj pa je privat? Ker mislim, da je še vedno v zdravstvenem domu, ampak dela pa zase.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

10.10.2008, 16:29

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Od kdaj pa je privat? Ker mislim, da je še vedno v zdravstvenem domu, ampak dela pa zase.

ne muki, prejšno sredo, ko je mel moj mulči vročino, je začela na novi lokaciji na temlinovi, ena velika hiša.....na oglu, notri je pa še dr. strupi

...vox populi...

clock-img

10.10.2008, 16:29

clock-img

tanci6

pencil-img

65

Sem klicala v ZD, pa so mi dali njen mobitel, na katerega je treba poklicat. Pa se oglaša sam odzivnik z delovnim časom.

clock-img

10.10.2008, 16:31

clock-img

rija

pencil-img

15589

ja, pa hudo resno so vzele zadevo z urnikomuser posted image  je bila v sredo posvetovalnica, pa smo komaj izsilili, da so nas vzeliuser posted image

...vox populi...

clock-img

10.10.2008, 16:32

clock-img

tanci6

pencil-img

65

A je tam, kjer je dr. Strupi? Ker v petek (danes) naj bi delala popoldne, pa sem klicala, pa se nihče ne oglasi. pa sem šla tja (kjer je dr. Strupi), pa so bila vrata v prakirišče zaprta. Zato sprašujem. Pa nikjer ne piše, da je tam tudi ona.

clock-img

10.10.2008, 18:15

clock-img

mlinar

pencil-img

236

Naslov je Temlinova ulica 14 telefon je 5351650 in mobi 031 366662

clock-img

10.10.2008, 18:24

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: tanci6

A je tam, kjer je dr. Strupi? Ker v petek (danes) naj bi delala popoldne, pa sem klicala, pa se nihče ne oglasi. pa sem šla tja (kjer je dr. Strupi), pa so bila vrata v prakirišče zaprta. Zato sprašujem. Pa nikjer ne piše, da je tam tudi ona.

ja, ista hiša.

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem