writing-img

prekuhana voda

clock-img

09.02.2009, 19:49

clock-img

nincha

pencil-img

55

ojla!
Mene pa zanima, do kda moramo svojim malčkom prekuhavati vodo? js sem pozabla vprašat P ko sma ble prejšnji teden...kaj vi mislite?

clock-img

09.02.2009, 19:50

clock-img

ttamariskaa

pencil-img

51

Hej! Prekuhovat za kaj?

clock-img

09.02.2009, 19:52

clock-img

sttj

pencil-img

266

verjetno za mleko,čaj,
jaz jima še zdaj prekuhavam pa sta stara 15 mesecev

clock-img

09.02.2009, 19:56

clock-img

nincha

pencil-img

55

ja za kaj pa prekuhavamo vodo....user posted image seveda za čaj in mleko....

clock-img

09.02.2009, 19:57

clock-img

ttamariskaa

pencil-img

51

Hvala user posted image ! Jst nisem prekuhavala, ki je pol predolg za čakat, da se ohladi na normalno temperaturo, ,sm kr kupla ustekleničeno vodo ( zalo al kej takega ) in jo segrela

clock-img

09.02.2009, 19:58

clock-img

sttj

pencil-img

266

prekuhavamo zato,da si lahko noge umijemouser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 20:30

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: sttj

prekuhavamo zato,da si lahko noge umijemouser posted image user posted image user posted image

user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

09.02.2009, 20:49

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

jaz sem jo zjutraj prekuhala za cel dan in dala toplo-ne vročo v termovko in samo tam ven nalivala,če se je ohladila pa sam mal v mikrovalovni pogrela. Pred enim mescem sem nehala prekuhavat ko je bil star 8 mescev in uporabljam kar navadno samo pogrejem.

clock-img

09.02.2009, 21:24

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Cca. pol leta.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

09.02.2009, 21:34

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Nikoli prekuhavala in nikoli ni bilo nobenih problemov. Zaupam v našo vodo iz pipe, ki je res dobra.

clock-img

09.02.2009, 21:38

clock-img

Alči

pencil-img

219

smo se trudil , pa ni hotu pit, sem se čudla zakaj, ja zato k je prekuhana!!!!!!D, no zdej je ne več, hvala bogu za to razsvetlitevuser posted image  in mali lepo pije. Čeprav na začetku itak ne rabi tekočine k je dojen . ko pa začneš z GH pa ja. Tko da jest do 4-5 meseca ja, pa ni pil, pol nisem več in pije. Aja , vodo mamo pitno, tko da ne ga preveč sračkat s flaširano.

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

clock-img

10.02.2009, 08:30

clock-img

Taanikaa

pencil-img

725

jst sem prekuhavala do 7.meseca..prekuhala sem 2 vodi,eno dala v termovsko in jo imela za cel dan,eno pa ohladila in jo imela v steklenički,tko da sem am naredila s kombinacijami obeh vod,ni mi bilo treba ohlajat..zdej uporabljamo pa brito in mikrovalovno..user posted image

clock-img

10.02.2009, 17:31

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

jaz sem jo zjutraj prekuhala za cel dan in dala toplo-ne vročo v termovko in samo tam ven nalivala,če se je ohladila pa sam mal v mikrovalovni pogrela. Pred enim mescem sem nehala prekuhavat ko je bil star 8 mescev in uporabljam kar navadno samo pogrejem.

Ja, jaz še sedaj tako delam, stara je pa 7 mesecev.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem