writing-img

prekuhati vodo ali ne?!

clock-img

18.05.2005, 19:36

clock-img

metuljčica 5

pencil-img

132

Zanima me ali vi vedno prekuhate vodo, s katero naredite adaptirano mleko in čaj. Kaj pa če je Zala? Ali ima lahko kake posledice če je nebi prekuhala npr. Zalo?

clock-img

18.05.2005, 19:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Adaptirano mleko smo začeli uporabljati šele po šestem mesecu, zato vode nisem nikoli prekuhavala. Pri 9,5 mesecih je mali še živ in zdrav:).

clock-img

18.05.2005, 19:48

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Vodo iz pipe sem prekuhavala.... zdaj pa kupujem vodo za dojenčke in je ne.... nimam pojma zakaj:zmeden:

clock-img

18.05.2005, 19:48

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Ne prekuhavamo od 9 meseca naprej in smo tud živi in zdravi, a ja pa kr s pipe pijemo vodo :)-

clock-img

18.05.2005, 19:57

clock-img

niki5

pencil-img

1902

jaz vedno zavrem vodo, sej še sebi nisem čaja delala kar z vodo direktno iz pipe :zmeden:

ustekleničena voda je taka kot voda iz pipe, sploh pa Zala, Milupa ima že v tetrapaku prekuhano vodo, samo po moje ni vredno denarja, če lahko odma to narediš, razen v primeru da nimaš možnosti..

clock-img

18.05.2005, 20:03

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Od 9. meseca naprej ne prekuhavam vode več. Pa tudi mleka ne popije več toliko, za čokolino pa itak kravje dobi.

clock-img

18.05.2005, 20:04

clock-img

binica

pencil-img

512

Mi tudi vedno prekuhamo vodo, pol pa jo damo v termosko in je cel dan topla. Ko pa potrebujemo mleko, vzamemo iz termoske in zamešamo in je. Praktična in poceni varianta :bravo::bravo::bravo:

Binica

clock-img

18.05.2005, 21:18

clock-img

Ani 2

pencil-img

202

Enako kot binica.

Lp.Ani2

clock-img

19.05.2005, 07:52

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!
Jaz pa Zale ne bi nikoli dajala svojemu otroku (vsaj do enega leta ne - čeprav sem najprej tud mislla da jo bom uporabljala). Sicer pravjo da je samo voda iz pipe... Ampak ima sigurno polno svinarije notr primešane (kemikalije)... Zakaj tako mislim... Mi smo jo imeli pozimi na balkonu, da je bila skoz hladna in eno noč ko je blo zunaj -20°C nam ni zmrznila (juha in vse ostalo kar smo imeli zunaj, pa je). Tko da punce mal razmislite, preden jo date otrokom!!!

LP Tina

clock-img

19.05.2005, 07:57

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Zdravnica v razvojni mi je rekla, da od 6. meseca dalje ni treba več prekuhavati vode. Naš bo 8. mesecev in pije pretežno čaj, včasih pa tudi vodo iz pipe ali ustekleničeno.

L.p.:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem