cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prekuhavanje

clock-img

13.06.2007, 18:06

clock-img

andie

pencil-img

427

vpr. za tiste, ki ne dojite- kak pogosto prekuhavate flaške??

clock-img

13.06.2007, 18:12

clock-img

Anonimen

Dvakrat na teden.

clock-img

13.06.2007, 18:19

clock-img

andie

pencil-img

427

pa še to me zanima, a vodo za vsak obrok posebi prekuhate? js jo enkrat na dan in jo mam pol shranjeno v plastenki, ker ni časa zej pred vsakim obrokom prekuhavat. Pa še - v čem prekuhate vodo? men se je že na vseh posodah nardila obloga od vodnega kamna in ko prekuham svežo vodo, je čist lisasta pol od posode. A so kake posebne posode za to?
Še neko me zanima, mam novalac pa vrjetn je tko pr vseh mlekcih enako- piše, da mleka ne smeš ponovno gret, če baby recimo ne spije cele flaške. Js še vseen včasih ponovno pogrejem, če mala pusti za deci v flaški. Ampak max. kaki dve uri pustim, če ne poje v tem času, pa zavržem. Kok pa ve nardite?
Hvala!!

clock-img

13.06.2007, 18:21

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

POsodo z belkastim robom lahko očistiš s kisom (tistim 'ta prozornim' - mislim, da je za vlaganje al kaj). 

clock-img

13.06.2007, 18:54

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Par mesecev za pitno vodo uporabljam filter Brita. In uporabim bto vodo za prekuhavanje in za kavomat. Nobenga kamna ali lisastih posod.

clock-img

13.06.2007, 18:58

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Za posodo z vodnim kamnom lahko kupiš v dm-u ali müllerju male vrečkice za odstranjevanje vodnega kamna. Drugače imam tudi jaz vročo vodo kar v eni termoski, v drugi pa hladno vodo, da lahko čim prej pripravim obrok. Vodo pa prekuham kakih 3-krat na dan kar v džezvi.

Tudi mi imamo Novalac in jaz ga vedno zavržem, če naš user posted image  ne poje vsega in mu kasneje raje pripravim svežega, če je spet lačen malo za tem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem