writing-img

preluknjana izolacija???

clock-img

24.07.2007, 14:01

clock-img

Anonimen

Torej, pri zasipavanju hiše sem ugotovila, da so kamenčki od drenažnega peska leteli tudi za stiropor.. (stiropor seveda varuje izotek).

sedaj me pa mal skrbi, da ne bo kaj narobe?!?! Eni sicer pravijo, da ne bo, ker bo hiša zasuta in se kamenčni ne bodo premikali.. Ampak mene je vseeno strah.

Kaj mislite??

clock-img

29.07.2007, 22:06

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Kako, pa saj se stiropor vendar prilepi na steno, se pravi na izotek,z eno tako mrežo in neko čudno malto ali lepilom. Se mi zdi, podobno kot za fasade.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

29.07.2007, 22:07

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Ve pa povrzočit kake težave, saj je voda res user posted image , posebej v kletiuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

30.07.2007, 12:38

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Hidroizolacijo lahko preluknjajo samo, če so večji in špičasti ter če bi se ves čas drgnili. Mislim, da te nima bit česa strah.

clock-img

30.07.2007, 12:39

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Pa še govora je o stiroporu in hidroizolaciji - stiropor je veliko mehkejši in se bo veliko verjetneje kamenčki ''vgnezdili'' vanj in ne v izolacijo.

clock-img

06.08.2007, 13:37

clock-img

Anonimen

ja, vse smo naredili tako kot je treba, le tega ne, da bi stiropor prilepili na izolacijo. Ker nam g. izolater  ni povedal, da se dobi lepilo za to, in je stiropor lepil kar na izotek (al kaj je že tisto, k pogreješ s prenejrem).. user posted image

No, in k smo z bagrom zasipavali hišo, je seveda pesek letel tudi za stiropor, ker ni bil dovolj prilepljen. Hiša je sedaj v celoti zasuta, mene pa čezdalje bolj skrbi.

Tud jaz sem pomislila že na to, da bodo kamenčki predrli stiropor, ne pa izolacijo.. Ampak kaj pa vem..  Je pa res, da je 0,5 m kamenja med hišo in zemljo. Pa še 2 drenaže so za hišo...user posted image user posted image

Jezi me, ker sva res kupila ful fajno izolacijo, ta boljši stiropor,... pol pa tole..user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem