writing-img

premalo plodovnice

clock-img

12.07.2007, 09:02

clock-img

1111m

pencil-img

2

Pozdravljeni!

Danes sem bila na pregledu v 37. tednu nosečnosti. Do sedaj je bilo vedno vse v redu. Danes pa je ginekologinja na UZ preverila rast, pa je rekla da je otrok od zadnjega pregleda premalo zrastel. Nato je še preverila srčni utrip. Rekla je da nekaj ni v redu, naj grem še na CTG, potem pa bo videla ali me bo napotila v bolnico. CTG je bil v redu, v ponedeljek imam kontrolo. Nekaj je še rekla, da je premalo plodovnice. Ker sem bila zmedena, nisem vedela kaj naj še vprašam. Ali mi lahko kaj svetujete??

LP

clock-img

12.07.2007, 09:08

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Čudno - če je premalo plodovnice, ponavadi gredo kar v sprožitev poroda. Vsaj pri meni je bilo tako.
Je pa res, da je verjetno odvisno koliko jo je. LP A

clock-img

12.07.2007, 09:09

clock-img

sneška_

pencil-img

712

V prvi nosečnosti ja sem imela premalo plodovnice in mi je G svetovala čim več počitka.Tako da do ponedeljka lepo v posteljo in nič vstajanja in dela.Pol pa boš videla kaj ti bo rekla.   

Mene pa ni poslala direktno v porodno sobo in sem lepo ležala cela dva tedna v postelji. Pot je bil postelja- kopalnica in nič več.

Najdojenček

clock-img

12.07.2007, 09:39

clock-img

srki

pencil-img

9222

Meni je tudi proti koncu nosečnosti G rekel, da imam že bolj malo plodovnice, samo očitno ni bilo nič kaj kritičnega, ker tega sploh ni vpisal v materinsko knjižico.

Držim pesti, da bo vse OK z vama user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem