writing-img

premalo plodovnice

clock-img

19.02.2006, 11:05

clock-img

metaa

pencil-img

208

na zadnjem pregledu mi je g. rekel, da nimam ravno največ plodovnice, da sicer še ni panike, a naj malo več počivam. Sem pa nekje med 34.-36. tednom, ne vem natančno. Zanima me, če katera ve, kaj se zgodi, če količina še malo pade, a je otrok ogrožen? Sicer počivam kar se dan, ampak ob enoletniku to preprosto ne gre tako kot bi verjetno morala. Malo me skrbi, da ne bo kaj narobe. Naslednji pregled imam šele čez 12 dni in takrat bo zopet kontrola količine plodovnice, ampak kaj če jo do takrat začne še bolj primanjkovati. Ali lahko poleg počivanje sploh še kako vplivam na to?

clock-img

19.02.2006, 13:20

clock-img

k1

pencil-img

1649

ne bi te rada strašila, ampak če se ti bo manjšala, to ne bo nič kaj dobrega. res pa počivaj, pravijo, da bi se naj plodovnica obnavljala - no pri meni se žal ni. si zasledila na hlačkah, da ti po kapljicah odteka?

jaz sem je imela vedno manj, ampak poleg tega sem imela še zelo visok krvni pritisk tako da je morala moja user posted image  v 29t ven.

clock-img

19.02.2006, 14:31

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz sem imela isti primer in vedno ko sem bila na pregledu so poudarjali da moram veliko piti.
ne vem sicer če je to dejansko povezano tudi s tem, da  plodovnico ustvarja otroček z uriniranjem;

preberi Pušenjaka pa boš videla...

clock-img

19.02.2006, 15:31

clock-img

tulip

pencil-img

917

Tudi jaz sem imela manj plodovnice, a ni bilo še kritično- to ti pa lahko le zdravnik pove kdaj je je premalo. Moj fantek se je rodil 1 dan pred rokom popolnoma zdrav, le bolj suho kžo je imel.  

clock-img

19.02.2006, 19:03

clock-img

mala

pencil-img

913

Jest bi ti svetovala, da bodi res pozorna na brce, men so porod sprožili zaradi tega, sicer sem bila tri dni čez rok-ampak na tvojem mestu nebi čakala 12 dni bi me blo mal preveč strahuser posted image probej it k privat ginekologinji.

clock-img

19.02.2006, 19:38

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Ne se hecat, 12 dni je preveč. Pojdi na pregled prej, res, ti polagam na srce, nujno. Lahko da kaj ne štima z otrokovimi ledvicami, ker sam ustvarja plodovnico.

clock-img

22.02.2006, 18:53

clock-img

tinaaa

pencil-img

13

Jst sem mela v 31. tednu na spodnji meji količino plodovnice... mi je G rekla, da moram veliko počivat, pit, jest... Čez 14 dni sem mela kontrolo in se je povečala količina... Tko, da se da... Zdej sem sem 34.-35. teden pa je količina še vedno ok. Tko, da ima vpliv tole pitje in počivanje. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem