cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

premikanje ure

clock-img

31.03.2005, 15:50

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Kako so vaši :duda: to sprejeli?

Mirna je hodila spat ob pol 8 (začetel rituala ob 7h zvečer) in sedaj, ko se je ura prestavila, sem upala, da bomo začeli z ritualom ob 8h in da bo šla spat ob pol 9. Je pa ob 6 zvečer že vsa sesuta, zjutraj pa, ko jo budim 6:15 koma! Prav smili se mi!

Kdaj bo prišla k sebi?

lp

clock-img

31.03.2005, 16:13

clock-img

dory

pencil-img

8852

Uf boga Mirna..Maj je prej hodu spat ob sestih zvecer,zdej hodi ob pol sedmih do sedmih...vstajal smo ob petih,zdej ob pol sestih-sestih...kar ok...moram potrkat..ceprou si zelim ze prespat noc ampak je mulc ful vztrajen in se se zmer zbuja...tko da sem jaz zjutri koma,zvecer grem pa kdaj kar z njim spat,da se vsaj mal naspim:zmeden:

clock-img

31.03.2005, 16:29

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

jest sem začela delat takoj po novi uri, ko da nč ni blo in ni bilo težav :bravo::bravo:

clock-img

31.03.2005, 16:47

clock-img

india

pencil-img

5342

Trkam na les, tisti,ki so prej normalno spali, spijo normalno še dlaje,....muči pa mene- sem že zdaj zaspana, pa imam še kup dela:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:. Edino Marka mi pobee dodatno še vsak dopoldan za kako uro zraven, prej je spal 2 uri zdaj spi 3 ali 4.:bravo::bravo::bravo:

clock-img

01.04.2005, 05:57

clock-img

Anonimen

Sploh ne vem, da se je ura premaknila ;) mali pa tudi ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem