writing-img

prenehanje s KT

clock-img

13.12.2007, 12:30

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

Oj!
Me zanima, če je katera, ko je nehala jemati KT, imela kakšne motnjeuser posted image  ker meni razpoloženje niha, pa ne vem ali je to zato ali pa ker je pač december pa touser posted image ...Aja noseča pa še zihr nism...

clock-img

13.12.2007, 12:51

clock-img

eya

pencil-img

4615

jaz se ne spomnim, da bi imela kake take težave, ko sem nehala s kt.

clock-img

13.12.2007, 13:13

clock-img

pipika123

pencil-img

94

Ej. Jaz sem jih nehala jemati pred 3 tedni. Ja meni tudi razpoloženje niha. Prve dni sem bila fullll vesela,.. Zdaj pa ne.user posted image  Čutim pa spremembe po nehanju. Vse.

clock-img

13.12.2007, 13:54

clock-img

facka

pencil-img

789

nisem mela nobenih nihanj razpoloženj, pa tudi zanosila sem po 1 mesecu

clock-img

13.12.2007, 15:11

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Glede nihanja razpoloženja težko rečem, da se je kaj dosti spremenilo je pa drugače vse drugo. Špikanje med ovulacijo, ki ga nisem čutila nikoli do sedaj in se lahko zavleče do M, ki je spet boleča. Vse je nekako drugače in bolj občutim, verjetno tudi zato, ker sem bolj pozorna na vse skupaj.  

clock-img

13.12.2007, 15:33

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Ja tudi meni je razpoloženje malo nihalo po prenehanju. Zdaj jih ne jem nekje pol leta in ni nobene spremembe več.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

13.12.2007, 17:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.12.2007, 23:20

clock-img

Anonimen

sama jih ne jem 2 meseca, pa je vse drugače. redim se, bolečine v trebuhu-kot da bi mela neko pošast v trebuhu ki hodi sem in tja, kr nekaj se mi premika po trebuhu, malo sem in tja ( kot rahli brceki otrok:)) tako d je sptrememba no vsaj pri meni

clock-img

14.12.2007, 09:44

clock-img

pipika123

pencil-img

94

No jaz sem za enkrat še nisem zredila. samo se mi pa notri tudi dogaja. kot bi bilo nekaj notri in hodilo okoli.user posted image  Zdaj bi morala dobiti 20.12 M. Sicer ne vem če jo bom ker bom zdaj prvič dobila po prenehanju KT. Včeraj sem bila full napihnjena in malo mi je bilo slabo. Ali je to normalno?

clock-img

14.12.2007, 22:01

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

A ni to tak, da ko tablete začneš jest se zrediš...a zdej če jih nehaš se tut lahko al kajuser posted image ...daj bed no...user posted image  imam že itak dost(beri preveč) kg!! ne rabim še!!! Ktere tablete pa ste jedla? js sem cilest...

clock-img

16.12.2007, 11:01

clock-img

skrivnost

pencil-img

229

ja jz k sm jih zacela jest sem se kr konkretno zredila!
no sj pol sm tut shujsala k sm jih nehala ja!

nebi jih pa nikol vec zacela jest, ker se nism ok pocutla!
Katere sem pa jedla se pa sploh ne morem spomnit, mislim da neki na P...

lp

clock-img

16.12.2007, 11:28

clock-img

trchy

pencil-img

66

ja meni je razpoloženje precej nihalo, sem bila tečna ko ne vem kaj, vse mi je šlo na živce,... mojga bi včasih kar najrajš "ubila" user posted image , pa mi je sam reku, da me ma rad... res vse mi je šlo na jetra, še sama seb sem šla, ful sem mela napet trebuh, pa skos me je špikalo spodaj, pa lasje so se mi zmastili v enem dnevu, res, samo da sem jih oprala sem bil naslednji dan spet ko en polizan maček... skratka, ful sprememba, takoj po prenehanju jemanja KT. no ja, ampak potem sem pa ugotovila, da to ni blo zarad tega ampak zarad user posted image . zanosila sem namreč le nekaj dni po prenehanju s KT, ki sem jih jemala 5 let. tko da, mogoče si pa ti tud srečka user posted image . user posted image

clock-img

17.12.2007, 11:50

clock-img

Nevaeva

pencil-img

120

Jaz tudi nisem ravno merilo, ker sem septembra nehala jemati KT (Logest), dobila sem 1 M (pred njo sem se res prav "usrano" počutila), sedaj sem pa že nosečka, tako da mogoče si pa tudi ti nosečka. Srečno!

clock-img

17.12.2007, 11:57

clock-img

pipika123

pencil-img

94

Jaz sem jemala Logest.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem