cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prenehati dojiti

clock-img

08.06.2007, 15:04

clock-img

sju

pencil-img

176

mene pa zanima kako je če nehaš dojiti pri cirka 10mesecih...ali je potrebno potem dajati po flaški mleko ali nič več

kdaj ni potrebno

ne bi ga namreč rada navadila na flaško???

Hvala

clock-img

08.06.2007, 15:07

clock-img

Anonimen

Nekaj mleka bo zagotovo potrebno še dodati,ponudi pa mu čimveč druge prehrane,da mleka ne bo več potreboval.

Vse dobro vam želim!user posted image

clock-img

08.06.2007, 15:10

clock-img

digi

pencil-img

986

Saj mu verjetno dajea kake kaaice, gres itd.... pa jogurt in te zadeve..... tu je vsepovsod mleko zraven in to je naceloma dovolj.... Timon ne dobiva ze od 7 meseca samo mleka, temvec mlecne izdelke in ni nic narobe....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

08.06.2007, 15:23

clock-img

Anonimen

Otroci bi naj vsak dan spili kozarec mleka, ker je zdravo. ŽE zaradi kalcija itd...

Sem brala 1x študije, da otroci, ki za zajtrk popijejo kozarec mleka, da se lažje v šoli skoncentrirajo, učiojo... SIcer ne vem koliko je na tem, ampak sem mnenja, da otroci potrebujejo mleko takšno ali drugačno.

JAz mojemu pri letu in pol za zajtrk naredim ali adaptirano mleko ali kakav s kozjim mlekom, ali mu ponudim kakšno čokoladno riževo mleko...

clock-img

08.06.2007, 22:32

clock-img

eya

pencil-img

4615

Saj ga sploh ne rabiš navadit na flaško-lahko mu daš melko kar po lončku.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

09.06.2007, 09:40

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ali po slamiciuser posted image

clock-img

09.06.2007, 16:32

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Kaj ve mislite kravje mleko?

Vsako mleko ni namenjeno za za vsako vrsto živali. Vsaj ne v velikih količinah. In tako tudi kravje mleko ni ravno priporočjivo dajati v prevelikih količinah. Recimo vsak dan kozarec mleka je "pre"velika količina......

Seveda pa bo vsak po svoji presoji počel.

Če imaš še svoje mleko, samo dojiti nočeš več, potem si raje svojega iztiskaj, pa mu ga v kozarcu ponudi. Boš definitivno boljše naredila, kot pa ga pitaš s kravjim mlekom... moje mišljenje!

clock-img

10.06.2007, 14:37

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Kaj ve mislite kravje mleko?

Vsako mleko ni namenjeno za za vsako vrsto živali. Vsaj ne v velikih količinah. In tako tudi kravje mleko ni ravno priporočjivo dajati v prevelikih količinah. Recimo vsak dan kozarec mleka je "pre"velika količina......

Seveda pa bo vsak po svoji presoji počel.

Če imaš še svoje mleko, samo dojiti nočeš več, potem si raje svojega iztiskaj, pa mu ga v kozarcu ponudi. Boš definitivno boljše naredila, kot pa ga pitaš s kravjim mlekom... moje mišljenje!

Se popolnoma strinjam! Zakaj pravzaprav zelis nehat dojit?

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem