writing-img

prenočevanje na prenočiščih

clock-img

01.04.2012, 23:11

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kupili smo novega kangooja.Ker se mu zadnji sedeži dlično zložijo, smo zadnjo stran avta po potrebi predelali v posteljo.Imamo namen potovati po različnih državah, med njimi tudi po Avstriji in Češki.Zanima me ali je v Avstriji dovoljeno spati v osebnem vozilu na stellplatzih?Se pravi na počivališčih ob AC.vem da je za avtodome.Nikjer pa nisem zasledila da bi za avte bilo prepovedano.
Hvala.

clock-img

01.04.2012, 23:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.04.2012, 07:42

clock-img

Anonimen

Se mi zdi, da je med drugim prepovedano prenočevanje avtodomov tudi zaradi vlomov in kraj ... tako da jaz si sigurno nebi upala tam prenočevat, pa če je dovoljeno ali ne.

clock-img

02.04.2012, 15:35

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Ne, uradno ni dovoljeno, vsaj v Avstriji ne, vem pa da veliko ljudi to počne.

clock-img

02.04.2012, 15:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.04.2012, 17:29

clock-img

viv_

pencil-img

9144

spati v avtu ali avtodomu je mal drugače, ker z avtodomom si načeloma "samozadosten", imaš wc, imaš tuš, imaš kuhinjo, mizo da lahko normalno poješ in tko naprej...

če si samo z avtom, ko notr narediš posteljo načeloma ne ostane prav veliko prostora za vso kramo (mize, stoli, kuhalnik...) tako da je fajn pustit kaj zunaj, tudi prav pride wc, tuš, prostor da lahko skuhaš in poješ...

tako da, govorim iz izkušenj, pa ti mala žirafa jih imaš glede na pisanje na forumu tudi obilo, je dokaj težko z avtom prespat na PZAju, bolj prav pride kamp

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

02.04.2012, 18:00

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ojoj, kam boste pa prtljago dali? Pa kolk vas bo pa spalo zadej? A maste pograde?

clock-img

02.04.2012, 20:57

clock-img

benika

pencil-img

7793

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ojoj, kam boste pa prtljago dali? Pa kolk vas bo pa spalo zadej? A maste pograde?

Ne, dormeo roll upuser posted image

clock-img

03.04.2012, 10:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

03.04.2012, 20:58

clock-img

dayya

pencil-img

203

ja kako je z zakonodajo ne vem, vem pa da si pripravite kar lep kupček drobiža saj se v AUS in NEM plačuje vsak obisk WC-ja in posebno plačilo tuša ... harana po teh avtohofih pa tudi ni nič prida,pa še draga

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem