cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prenosna posteljica

clock-img

16.01.2008, 14:13

clock-img

helenav

pencil-img

2492

odločam se za nakup, pa me zanima, če ima že katera to posteljico, ki je sedaj v akciji v BBC...Houck-ova
-kolikšen prostor zavzame zložena
-ali je priloženo tudi kakšno ležišče?
-se vam zdi primerna za 6 mesečnega dojenčka?

hvala

clock-img

16.01.2008, 14:19

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Oj!
Mi jo imamo.
Za mere zložene si me našla, ker je pri mojih doma in ne morem pomerit, je pa kvader z merami 30x30x80 cm (približno).
Dno je obloženi in ni zelo trdo ni pa niti zelo mehko.
Naš user posted image  je že večkrat prespal v njej.

LP

clock-img

16.01.2008, 14:22

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Okrog telih prenosnih posteljic je vedno toliko enih komplikacij... Pa ne mislim zdaj ravno tebe, ampak vsa vprašanja, ali priporočate to, ali priporočate ono...

Če bo zgolj za počitnice/potovanja, potem je povsem vseeno, kakšno imaš. Ne rabiš imet nastavljivo po višini, pa s stranskim izhodom, pa ne vem kaj še vse.

Vsaka prenosna posteljica ima zraven ležalno podlogo, ki je za občasno rabo povsem OK. Zložena je pa običajno velika tam 60 x 20 x 20.

In ja, primerna je za 6 mesečnega dojenčka - primerna je za vse starosti, saj je povsem ravna in čvrsta podlaga.

Drugo pa je, če bi bila posteljica vsakodnevno v uporabi.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

16.01.2008, 15:36

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Mi imamo nekaj takega, samo nosimo s sabo tudi zložljiv jogi (ko pač gremo na počitnice ipd.), ki smo ga dodatno dokupli za 10 eurov, ker samo tisto, kar dobiš zraven - jaz tam ne bi dala otroka spat. Če bi imela za doma, bi dala taprav jogi not, samo pa trpi tvoj hrbet, ker se moraš precej nizko sklanjat za otroka dvignit - to pa je zelo pomembno, kajti pupa bo kmalu teeeežka.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

clock-img

21.01.2008, 15:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.01.2008, 21:04

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Vidim, da je govora o prenosni posteljici. Mi eno že imamo potrebujemo pa še eno. Koliko so zdaj cene?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem