writing-img

prepis avta?

clock-img

29.11.2007, 21:49

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pozdravljeni.
Kupujem avto.
Z prodajalcem smo se zmenili da se dobimo jutri popoldan na kraju kjer delajo prepise.
Vem, da ko se naredi prepis ga mora lastnik(prodajalec)še overiti pri notarju ali na upravni enoti,in ker jutri popoldan ne notar ne upravna enota ne delajo, sva se zmenila da pač jaz odpeljem avto, on vzame denar in v ponedeljek prepis overi in mi pošlje overjenega po pošti.
Tako smo se odločili,ker smo iz čisto drugega konca slovenije kot prodajalec da si nedelamo dodatnih stroškov.
Kar me najbolj zanima je to, a jaz tudi dobim kakšno potrdilo ( na prepisu)da je avto prepisan name.
Bojim se, da bi sicer imela avto, ampak da mi prodajalec pol nebi poslala overjenega prepisa.
Je pošten človek,samo nikoli neveš.
Kaj mi svetujete?

clock-img

29.11.2007, 22:03

clock-img

PAJO

pencil-img

771

kaj pa vem.sej v soboto dela upravna enota ker je prva sobota
v mesecu pa se dobite v soboto.user posted image user posted image

clock-img

29.11.2007, 22:04

clock-img

Anonimen

Ob takem primeru se vedno naredi napisana pogodba, da si kupec tega pa tega avta, vse podatke prodajalca, tebe kupca, šasija avta, registracija...vse .

Ker če te vstavijo policaji, imaš dokazilo. Pa seveda podpisat se morata oba ne.

On samo overi pogodbo in ti jo pošlje, da narediš prometno nase, še prej pa zavarovalno polico. In ko ti zavaruješ avto nase, mu pošlješ nazaj fotokopijo tvoje nove police, da lahko on dvigne preostali denar na svoji zavarovalnici.

Simpl k pasulj.

clock-img

29.11.2007, 22:08

clock-img

glen

pencil-img

1870

Taly,hvala.

clock-img

29.11.2007, 22:27

clock-img

Anonimen

Ni kej. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem