writing-img

prepoznati popadke

clock-img

13.02.2008, 17:41

clock-img

maktub

pencil-img

659

nosečke...

sem v 32.tednu nosečnosti in že 2 dni imam tak čuden napet trebuh, bolečine v spodnje delu trebuha oz. vsake toliko imam ko kak krček.... trenutno me že kake 15 min boli v spodnjem delu kot da bi imela menstruacijo...

Kako se prepozna popadke..?

bojim da so tej krčki popadki sicer pa gledam na uro ampka niso redni.. vsake 15 min 1 pa pol zvečer kak...vendar ta bolečina kot bi mi nekaj pritiskalo na mehur traja in traja...
a bi bilo pametno da se grem takoj pokazat zdravniku?

clock-img

13.02.2008, 17:45

clock-img

Luni

pencil-img

1371

To so lažni popadki, kateri naj te ne skrbijo, dokler niso boleči ali redni. Pri naslednjem pregledu pri G pa le povej, da te še ona potolaži!

clock-img

13.02.2008, 18:29

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Meni so rekli, da popadkov pa že ne bom spregledala, pa sem jih user posted image

Cel dan me je na vsake toliko samo nekaj uščipnilo v sp delu trebuha - komaj zaznavno ... ko sem prišla v P (zaradi krvave sluzi na spodnjicah), sem bila pa že 5 cm odprta in sem v naslednji uri že pestovala svojega fantka.

Pa vseeno ti lahko rečem, ko se bo začelo, boš že vedela user posted image

Srečno!

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

13.02.2008, 20:01

clock-img

anny1

pencil-img

414

Pozdrav maktub,
ščipanje mora biti reden, na 20,15,10,5 min bolečina-jakost ščipanja-menstrualni krč pa je vse močnejši in skoz bol intenzivnejši- jaz jih nisem spregledala vendar sem čakala da pridejo rez tisti ta "hudi" prišla v P 5 cm odprta ob 16h štiri ure kasneje rdila brez ometnih popadkov- naj te ne zbega lahko so popadki zelo intenzivni in neredni to niso pravi morajo si slediti v zaporedju in se jačati- voda pa ni nujno da ti odteče- tudi meni so se pojavili v 32t isti problemi pa sem prišla skoraj do roka. Srečno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem