cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prepozno za test?

clock-img

28.01.2006, 12:11

clock-img

Anonimen

Mene zanima sledeče:  tiste, ki imate izkušnje. Zadnjo M sem imela 18.12, tak da mi zamuja 12 dni, testa še nisem delala. rada bi počakala še par dni s testom, mogoče se M vseeno prikaže. strah pa me je tudi, da če sem noseča in bom predolgo odlašala, da je potem lahko lažni - ??? saj ne vem, če je to sploh res al ne, samo nekje sem slišala, da po določenem času, ne vem sicer koliko tednov, test več ne pokaže prav. Kak pa je s prvim pregledom? če bom test delala malo bolj pozno? da ne bom prepozna.

vem, da je najenostavneje nardit test pa je, samo že mam svoje razloge, zakaj bi rada še malo počakala.

Hvala za pomoč.

clock-img

28.01.2006, 12:14

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Najbolj sigurno je,da obiščeš ginekologa in greš dat kri v laboratorij za ß-hcg.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

28.01.2006, 12:38

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Zakaj pa nočeš testa naredit? Meni ni bilo 2000.- nikoli več vrednih od dušnega miru. Zdaj se pa brez veze matraš.

clock-img

28.01.2006, 14:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hormon začne upadati nekje po 12. tednu, zato se takrat ponavadi tudi končajo slabosti. Do takrat bi ti test moral pokazati nosečnost, če si seveda noseča.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 28.1.2006 14:19:21 >

clock-img

28.01.2006, 22:42

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Kot pravi Jančika - nekje po 12 tednu ti nosečniški hormon začne upadat (kar pa ne pomeni, da ni prisoten). Pa čisto na začetku ga je lahko čisto malo prisotnega. Ampak več ali manj so vsi testi narejeni tako, da zaznajo že čisto majhno prisotnost nosečniškega hormona.
Nenazadnje pa - najcenejši test stane cca 450 SIT

clock-img

29.01.2006, 11:40

clock-img

Anonimen

Hvala za odgovore. Potem še ne bo prepozno, če ga bom delala v torek zjutraj. Pa ne odlašam s testom zaradi denarja, sploh ne, ampak zaradi nečesa drugega, pa saj ni važno.... hvala vseeno 

clock-img

30.01.2006, 09:07

clock-img

girly

pencil-img

951

lahko tud še malo počakaš. test ti pokaže prav prve tri mesece, ko količina hormonov narašča, potem se pa ustali. ni nobene panike.na predleg greš pa nekje med 6 in 8. tednom, se pravi, da lahko tud še kakšen teden počakaš, čeprav ne vem, česa te je tako strah.naredi test, če si user posted image  bo verjetno pokazal, če ne pa tudi. kr pogumno stopi do lekarne!

lp,girly

Kris je najin sonček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem