cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

preprečevanje stikov

clock-img

27.03.2008, 21:02

clock-img

lil

pencil-img

10

Zanima me, kakšen je postopek, da začnem zopet videvati hčerko. Ali je še vedno treba iti na CSD (mnogi imajo slabe izkušnje) ali gre zdaj direktno na sodišče? Kako naj bi izgledala tožba? Problem je, ker stiki niso dogovorjeni na papirju, z bivšo se sploh ne da pogovarjati. Zdaj izsiljuje, ker je izgubila lastno nepotrebno tožbo za zvišanje preživnine, dela pa na črno (dobro zasluži), je prijavljena na Zavodu in prejema visoke otr. doklade in denarno soc. pomoč. Jaz sem vse to na sodišču povedal, ker pohlepnica od mene nima kaj več zahtevati, saj pri otroku ni nobene povečane potrebe. Sodnica jo je takoj prebrala, ženska uboga misli zdaj imeti hčerko za izsiljevanje..user posted image  Rekla je, ko bo več denarja, jo boš pa videl.

Kaj svetujete, ima kdo mogoče podobne izkušnje, kakšen je prvi korak?Kakšne so moje možnosti? Najbolj se bojim njene manipulacije z otrokom, potem je konec, popačila bo njeno dojemanje vsega...

hvala za vse odgovore

Obupan

clock-img

27.03.2008, 21:48

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ne vem kako ti pomagati samo da ti sodnica to reče je pa res žalostno.Jaz mislim,da ti pripada videti otroka ne glede na vse in da se tega ne da preprečiti..probaj zamenjati sodnico..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

27.03.2008, 23:00

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Ma saj tega ni rekla sodnica (ker če bi, bi po moje bivša dobila tožbo za zvišanje preživnine). Jaz to razumem kot da je bivša to rekla, ker je izgubila tožbo...

Jaz bi na tvojem mestu šla na CSD in javila, da ti omejuje stike. Pa naj jo povabijo na razgovor.

Jaz imam pa na žalost ravno obraten primer, kjer moj bivši ne hodi na obiske kot smo dogovorjeni. Zdaj ga že spet tri tedne ni bilo (prej je prišel 3x zaporedoma, pred tem pa nazadnje konec septembra).

LP

clock-img

28.03.2008, 06:40

clock-img

maruškaŠ

pencil-img

1282

Vloži tožbo na sodišče (za določitev stikov) in istočasno pojdi na CSD na razgovor. Na sodišču boš pač povedal, da želiš vnaprej točno določene stike - ker se z bivšo ne da dogovarjati. Točno določeni stiki so izvršljivi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem