writing-img

presenečenje za obletnico

clock-img

02.05.2006, 20:38

clock-img

jasnika

pencil-img

887

ker ste mi že velikokrat pomagale se tudi sedaj obračam na vas, imam še kar nekaj časa do takrat pa vendar, bliža se obletnica odkar sma z dragim skupaj-6 let in bi ga rada presenetila kolikor se da, pa me zanima če maste kakšne nore ideje, ne bi ga peljala kam na večerjo, saj že sicer preveč jemauser posted image , sma pa iz mb, no pa saj se nama ni problem kam peljat,...
lp

< Sporočilo je popravil puncica -- 3.5.2006 11:16:05 >

clock-img

02.05.2006, 21:19

clock-img

total

pencil-img

4453

mogoče v kakšno kopel,jazzuzi...

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

02.05.2006, 21:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ja - na Fontano. Pa naj bo še kakšna masaža zraven. user posted image  Potem pa na večerjo v dvoje.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

02.05.2006, 22:51

clock-img

Anonimen

jst pa mislm da bo najbolj vesel kakšnga darila ki si ga sam želi oz. če ima kakšno posebno neizpolnjeno željo ali fantazijo.................user posted image

clock-img

03.05.2006, 22:18

clock-img

ANDREJA 75

pencil-img

264

Pelji   ga na razvajanje v dvoje v Sunny studio v Dravlje vzemi paket cleopatra super  ti rečem  masaža ...... 0

clock-img

03.05.2006, 22:32

clock-img

Anonimen

moj ex si je ful želel tečaj varne vožnje. Tist k se z ročno obračajo na mokri cesti pa to....romantika jauser posted image .

enkrat sem mu pa stol za 60.000 kupila - pisarniški da ne bo pomote za pred računalnik - si ga je tud želeluser posted image

clock-img

05.05.2006, 22:29

clock-img

Anonimen

vredu mu ga obdeli pa bo presrečenuser posted image

clock-img

06.05.2006, 19:31

clock-img

valči

pencil-img

2344

Midva sva imela včeraj 10 let,kar sva skupaj,pa sem mu dala samo bonbonierouser posted image Pa ljubim ga še vedno,zelo,zelo,to mu največ pomeni,pa še zastonj jeuser posted image

clock-img

08.05.2006, 11:44

clock-img

Anonimen

Meni bi bilo dolgcas na teh raznih presenecenjih.. In kar je najbolj zoprno na teh kao presenecenjih je pa to, da se moras delat, da ti je blazno vsec.. pa ceprav ti ni glih.. ker bos zaradi tega presenecenja mogoce kaj drugega kar ti je bolj vsec zamudu..

Nc komplicirat, ce ga hoces ocrat.. kaksen dober prigrizek in pijacka na terasi ali pa balkonu bi bila cist fajn..

clock-img

08.05.2006, 12:53

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Pelji ga v Evergreena -hitra cesta Pesnica-Šentilj,greta v jacuzzi,šampanjček,jagode,...user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

10.05.2006, 08:24

clock-img

jasnika

pencil-img

887

evergreen, to pa je zanimovo ja
hvala
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem