writing-img

preskok rasti

clock-img

09.11.2009, 18:42

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Do kdaj trajajo tile preskoki rasti, ker naš je že 6,5 mesecev in danes bi kar na vsako uro jedel?

clock-img

09.11.2009, 18:51

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Naš ima že 11,5 mesecev poskok rasti, ker bi že od rojstva dalje nonstop jedel. user posted image

Drugače pa so menda ti poskoki v rasti in s tem povezana lakota okoli 3 tedna, 6 tedna in potem pri 3 in 6 mesecih.

clock-img

09.11.2009, 19:49

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

PC Baby, a se nisi ti tut neki pritožla na eni drugi temi pri gosti hrani, da pa noče jest oz. mu morš mal Hippove kašice zmešat zraven, da ga zbuniš?? user posted image user posted image . Dans se mu je pa apetit odprl??? Hahaha, res so zanimivi tile malčki!

No, poskok rasti naj bi bil nekak tko kot Katy pravi, ja... Sm tut jaz to nekje prebrala.

< Sporočilo je popravil Petka09 -- 9.11.2009 19:50:04 >

clock-img

09.11.2009, 21:00

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Ma to je kr neki: od tega da noče nič jest pa do tega da je danes hotel jest vsako uro in celo na 45 minut. In to konkretno! Sej vem: nikoli zadovoljna... ampak oboje je too much ekstremno user posted image

clock-img

10.11.2009, 01:11

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Do kdaj trajajo tile preskoki rasti, ker naš je že 6,5 mesecev in danes bi kar na vsako uro jedel?

Naš ima sicer 3 mesece, ampak očiten preskok v rasti, ki traja že kakšen teden user posted image  Vmes sem že mislila, da smo OK, dva dni je jedel normalno, zdej pa smo spet na kakšno uro naštelani user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem