writing-img

presoditi brez videza

clock-img

29.04.2008, 16:18

clock-img

gojska

pencil-img

1128

a  imate predstavo, kakšna bi naj kakšna rr-jevka izgledala?

Recimo po izjavah, odgovorih in avatarju si ustvariš eno sliko. Tiste ki so ti simpatične so itak luškane, ta zoprne so pa grde. Recimo.
Ali pa ti podrejo predstavo, ko na hujšanju povejo kolk kil majo. Da ne bo kira začela zdaj vreščat.

al pa na lepoti in modi je enkrat ene 10 jih reklo , da ma roza lase pobarvane. Ja itak.
Pol sem vse roza vidlauser posted image user posted image  in sem mislila, če bi mi roza v glavo na cesti kej spraševala, se ne bi glih dolg ukvarjala. Pa brez zamere.

Htela sem sam rečt, da v real life-u presodiš po neki vzajemni energiji. Tuki pa samo po izjavah.

Mogoče se pa samo jest neki brezveze s tem ukvarjamuser posted image

clock-img

29.04.2008, 16:29

clock-img

Anonimen

Po tolkm času, kukr sm na RR, sm pogruntala, da si je brezveze katerokol kukrkol predstavlat, ker je u resnici itak zmeri drgačna. user posted image

clock-img

29.04.2008, 16:32

clock-img

gojska

pencil-img

1128

ja pa menda res, sam ti maš vedno zlate balerinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2008, 16:41

clock-img

Anonimen

Jaz ne nosim balerink! user posted image user posted image

clock-img

29.04.2008, 16:47

clock-img

gojska

pencil-img

1128

a da ne ? A vidiš, da se vedno zaj...............user posted image user posted image

clock-img

29.04.2008, 16:48

clock-img

Anonimen

Samo sekirat se ne, pa bo OK: V resnici sem še bolj grozna, kakor si SPLOH lahko kdo misli. user posted image

clock-img

29.04.2008, 17:00

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz si večine sploh ne predstavljam nikakor, kako naj bi zgledale, razen tistih, ki sem jih že kdaj videla v živo ali na kakšni fotki, kot npr. plemenito. Predstavo imam o njihovem razmišljanjo, za nekatere pač. Bi mi pa bilo zanimivo videti, kakšen kdo izgleda. No, gojska, kakšne lase imam jazuser posted image user posted image user posted image ?

clock-img

29.04.2008, 17:16

clock-img

lyra*

pencil-img

1477

Jaz si vse RRjevke predstavljam....velikokrat zelo napačno..Mislim,da so zelo lepe,pametne,nato jih vidim,spoznam...user posted image

Tudi glede teže,me včasih na rit vrže...user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

clock-img

29.04.2008, 17:20

clock-img

gojska

pencil-img

1128

No, gojska, kakšne lase imam jaz ?

mislim, da si na kratko postrižena in naravno rjavo barvo las. Na soncu malo rdečkasta.user posted image

clock-img

29.04.2008, 17:23

clock-img

gojska

pencil-img

1128

Mislim,da so zelo lepe,pametne,nato jih vidim,spoznam...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma sej, kdo bi se z budalami pogovarjaluser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2008, 17:23

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

Samo sekirat se ne, pa bo OK: V resnici sem še bolj grozna, kakor si SPLOH lahko kdo misli. user posted image

Uf ja, zato te pa nočem spoznat.

clock-img

29.04.2008, 17:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga
zato te pa nočem spoznat.

Jaz pa v jok. user posted image

clock-img

29.04.2008, 17:26

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: gojska

No, gojska, kakšne lase imam jaz ?

mislim, da si na kratko postrižena in naravno rjavo barvo las. Na soncu malo rdečkasta.user posted image

A me poznaš? skor čist si uganila. Imam kratke lase, mal na rdeče pobarvane, natur imam pa sicer rjave, ki bi ta hip rabile frizerja, samo bodo morale žal počakat še en teden. user posted image

clock-img

29.04.2008, 17:27

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

IZVIRNO SPOROČILO: Volga
zato te pa nočem spoznat.

Jaz pa v jok. user posted image

Večkrat.

clock-img

29.04.2008, 17:28

clock-img

gojska

pencil-img

1128

hihihihih user posted image user posted image user posted image

vse vem, ker sem največja faca na svetuuser posted image user posted image user posted image

plemenita midve bova šle pa na en kufe, da te vidim kakšna si ...............strašna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem