cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prespal celo noč

clock-img

03.02.2005, 10:44

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Danes je Luka prvič prespal celo noč
:bravo::bravo::bravo: Zbudil se je šele ob 6h za jest, potem pa spet zaspal do 8h. Spat pa smo šli že ob 21:30.
Ko bi le bilo sedaj vsak dan tako!
Moram pa povedati še to, da je bil včeraj tudi cel popoldan zelo priden in tudi krčkov ni bilo:bravo::bravo::bravo:

Lp, Boni

clock-img

03.02.2005, 10:45

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Polej moj post spodaj!!! :bravo: :bravo: :bravo:

clock-img

03.02.2005, 12:08

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

blagooor tebi in držim pesti, da bo tako tudi v prihodnje.

:bravo:

M

clock-img

03.02.2005, 12:45

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Čstitam. Tudi Lara je danes spala celo noč:bravo:9nebesa. Ampak Luka je točno 1 mesec mlajši od Lare.
Ampak da ne boš pričakovala, da bo sedaj tako naprej. To ti je samo pokazal, tako za pokušino:)-. Vsaj pri nas je bilo tako!

clock-img

03.02.2005, 13:05

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Joj, kdaj bomo mi to dočakali? Verjetno na nikolovo!
Koliko pa je star?

Držim pesti, da bi bilo čimveč takšnih noči!

clock-img

03.02.2005, 13:07

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Aja, kako pa je zaspal potem nazaj do osmih? Kar med dojenjem je zaspal ali kako?

clock-img

03.02.2005, 14:22

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Piaf, mi imamo že ves čas tako srečo, da Luka ponoči ko se napapca že na moji rami ko podirava kupčka v minutki zaspi (tako da kupčka nikoli ne podreva:)- ) Potem ga samo še nazaj v posteljico položim. Res pa je, da bolj ko se bliža jutro, bolj rahel je njegov spanec in težje zaspi nazaj.

Danes že cel dan molim, da bi bile odslej vse noči take in da me ni Luka samo malo rajcal-tako za pokušnjo:)-

Lp, Boni

clock-img

03.02.2005, 14:55

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

:bravo::bravo::bravo:kar tako naprj mali korenjak,bo mela mami več časa za RR,ko nebo tako:zaspan:

clock-img

04.02.2005, 02:06

clock-img

LEJLA

pencil-img

402

:bravo::bravo::bravo:Luka, to je bilo pa res zgodaj9nebesa

clock-img

04.02.2005, 12:10

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Očitno je Luka mami res samo malo rajcal, ker danes se je vrnil na stare tire in smo bili prvič auf že ob 3h, pitem pa so se ob 5h začeli krčki. Smo nekako zdžali še do 6h, potem pa spet auf. Najprej prdkat in kakat na previjalno, šele potem v miru popapcat zajtrk. No, potem nam je uspelo še malo poležai do 8h.

In kaj naj mami naredi, da bo spet tako lepo, kot je bilo včeraj:zmeden: Čaka, čaka, in čaka in se tolaži, da bo boljš.

Lp, Boni& Luak

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem