writing-img

prestavitev menstre, katere so boljše

clock-img

15.07.2012, 10:13

clock-img

buča

pencil-img

825

rada bi prestavila menstro, če mogoče ve, katere so boljše tablete, doma imam cilest, to so kontracepcijske, imam p tudi primolut nor.Letos moram prestaviti menstro kar za 20 dni, ker se mi drugače ne izide imam pa nenormalno močne(velikanski strdki)....hvala za odg.

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

clock-img

15.07.2012, 11:43

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Če jemlješ kt, potem lahko le podaljšaš jemanje, drugače pa pač lahko vzameš tudi primolut.

Jaz pa bi prosila, če imam morda katera kakšne tabletke odveč za prestavitevuser posted image , ker je g na dopustu, osebni pa jih e predpisuje.

clock-img

15.07.2012, 12:34

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Osebni zdravnik ti lahko predpiše kontr. tablete. Ginekolog ima pa nekoga, ki ga nadomešča v času dopusta. Pokliči v ambulanto. Tablete se ne more kar takole menjati kot kake sličice. user posted image

clock-img

15.07.2012, 12:38

clock-img

buča

pencil-img

825

nimam drugače kt, nikoli jh nisem imela, sem jih letos dobila za prestavitev m, lani pa mi je dala primolut nor, ampak, ko sem prvo vzela, sem naslednji dan dobila m, tako, da mi manjka samo ena, imam pa 2 škatlici.....

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

clock-img

15.07.2012, 14:05

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Osebni zdravnik ti lahko predpiše kontr. tablete. Ginekolog ima pa nekoga, ki ga nadomešča v času dopusta. Pokliči v ambulanto. Tablete se ne more kar takole menjati kot kake sličice. user posted image

To tudi jaz vem, a če ti jih osebni zdravnik n e predpiše z izgovorom, da mora to narediti g, nadomestni pa te ne sprejme, ker to ni nujen primer je potem tako kot je. Vem pa, da to niso stvari, ki bi jih menjali kot sličice

clock-img

15.07.2012, 14:07

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

nimam drugače kt, nikoli jh nisem imela, sem jih letos dobila za prestavitev m, lani pa mi je dala primolut nor, ampak, ko sem prvo vzela, sem naslednji dan dobila m, tako, da mi manjka samo ena, imam pa 2 škatlici.....

Z jemanjem primoluta moraš pričeti 3 dni pred predvidenim dnem menstruacije, če pa niso redne, pa je to potem malo teže, saj je zaradi tega možno, da vzameš tabletko in dobišuser posted image

clock-img

15.07.2012, 20:02

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz tudi jemljem kt, in sem si tudi sedaj prestavljala, ker gremo drugo soboto na morje, in sem jo morala tudi za 3 tedne, sem pa začela že v maju, za en teden sem prestavljala, na ciklus,.. imam pa tudi jaz ful močne, vsaj prve 2 dni,.. meni je pri G, sestra rekla, da lahko največ za dva meseca ( dve škatlici naenkrat lahko piješ, brez prekinitve) podaljšaš naenkrat,...

< Sporočilo je popravil enea -- 15.7.2012 20:03:01 >

clock-img

16.07.2012, 10:39

clock-img

cimi

pencil-img

207

kaj pa z Prometrium tabletami, se jo tudi lahko prestavi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem