writing-img

prestavitev menstruacije...

clock-img

18.03.2008, 21:38

clock-img

Anonimen

Ali se da na kakršenkoli način prestavit menstruacijo brez kontracepcijskih tablet... z dragim delama na user posted image  zato ne pridejo v poštev, greva pa na dopust med prazniki in bo ravno user posted image .user posted image ...pa me zanima če se dauser posted image

clock-img

18.03.2008, 21:49

clock-img

novopecena

pencil-img

840

ne vem če se ni govorilo, da se da za kak dan dva prestavit z lekadolom al aspirinom. nism prepričana, boš pa najbolš vedla če jutri pokličeš G oz. sestro

clock-img

19.03.2008, 00:45

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

ja, se da. Sicer sem pozabila ime tabletk, ampak pojdi h ginekologu in ti jih bo predpisal - začneš jih jemat 3 dni pred predvideno menstruacijo, končaš pa 2 dni pred tem, ko bi jo rada dobila. Niso kontracepcijske.

clock-img

19.03.2008, 10:30

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Primolut Nor je ime tabletk. user posted image  dobiš z receptom tvojega G ali splošnega zdravnika.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.03.2008, 12:58

clock-img

Anonimen

Kaj pa če nebo user posted image , glede na to, da delata nauser posted image ?

Jaz bi raje kar tampon uporabila in malo zobe stisnila....

clock-img

20.03.2008, 10:28

clock-img

Anonimen

Pri moji ultr močni menstruaciji (odkar ne jem več tablet) ne morem uporabit tampon...user posted image

clock-img

20.03.2008, 13:09

clock-img

sombica

pencil-img

24

Jaz sem jih tudi jemale te tabletke 3 dni pred menstruacijo,pa sem dobila take krče po trebuhu in sem nehala z jemanjem....mogoče pa res ne boš dobila menstruacije ta mesecuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem